De ce a slăbit Roxana Vancea după naștere. Dezvăluiri despre sarcină și viața de mămică!

Ultima actualizare:

Click! a vorbit de curând cu Roxana Vancea, care de ceva vreme se află într-o nouă postură: aceea de mămică. Iată ce e nou în viața vedetei și de ce spune că a avut o sarcină cu probleme, din punct de vedere medical.

cub vancea gif webp

Împreună cu partenerul ei, Dragoș Paiu, Roxana a adus pe lume un băiețel, însă cuplul mai are acasă un „viteaz”, pe Milan. Acesta este fiul lui Dragoș dintr-o altă relație, însă Roxana a scos cuvântul „vitreg” din vocabular, iar Milan este tot băiețelul ei.

Sportiva are o familie frumoasă și fericită, fiind extrem de dedicată celor dragi. Am fost însă curioși cum se descurcă Roxana Vancea în postura de mămică, dacă are ajutoare, dar și care este relația dintre cei doi băieței ai ei. 

De asemenea, vedeta ne-a mărturisit cum a decurs nașterea pentru ea, aceasta optând pentru varianta naturală, dar și cum s-a recuperat după, mândrindu-se în continuare cu o siluetă trasă prin inel, cum spune o vorbă populară. Vă atașăm mai jos interviul oferit în exclusivitate!

Roxana Vancea, alături de partenerul ei Foto: Instagram
Roxana Vancea, alături de partenerul ei Foto: Instagram

1. Ai devenit în luna noiembrie a anului trecut mămică pentru prima dată, cum ți se potrivește noul rol? Te descurci singură cu bebeușul sau ai ajutoare de nădejde?

Am căpătat experiență cu Milan înainte să devin mama, eu zic că mi se potrivește rolul. Sunt dedicată 100%, prezentă, dornică să fac cât mai multe pentru puiuții mei. Mă ajută mama mea, îl alaptez pe bebe exclusiv la sân și atunci e cam dependent de mine și fiind foarte mic încă nu are un program.

Manâncă și la o oră și atunci trebuie să fiu nonstop prezentă. Dar mama mă ajută foarte mult și cu Milan, să nu-mi simtă lipsa la joacă. Nu știu cum mă descurcăm fără ea să fac lucrurile așa cum trebuie.

2. După ce ai născut, nu au apărut în presă prea multe informații legate de subiect, erai prea fericită ca să mai ții cont și de altceva. Au existat complicații în timpul sau după naștere? Cum a fost pentru tine întreaga experiență, mai ales că ai ales să naști complet natural?

Am avut o sarcină cu probleme din punct de vedere medical, dar foarte ușoară pentru mine. Nu am simțit nicio secundă că e o sarcină cu probleme, am fost foarte activă, am pus doar 5,5 kg în 39 săptămâni, m-am odihnit, nu am avut probleme cu somnul cum au majoritatea femeilor însărcinate, nu am avut pofte, stări, nimic. A fost o sarcină foarte ușoară. Mă consider foarte norocoasă.

Mi-am dorit foarte mult să nasc natural. Am avut un travaliu scurt, 3 ore, iar nașterea a durat maxim 10 minute. Am ales totul natural, fără niciun fel de anestezie. A fost dureros, foarte dureros, dar în momentul în care am ținut bebele în brațe am uitat de orice durere. Nu au fost complicații nici la naștere, nici după. Totul a decurs perfect, iar la 2 ore eram în picioare, așteptăm pe hol să-mi aducă bebele.

3. Cum e viața cu cel mic, fii sinceră: îți mai dă și bătăi de cap? Mai ales că acum ești mămica a doi băieței. Care e relația dintre ei?

Bebe e foarte cuminte, dulce foc. Mă topesc în fiecare zi la toate gesturile pe care le face. Nu credeam că o să pot vreodată să iubesc cu atâta intensitate. A avut și colici, a fost puțin mai greu, dar ne-am descurcat și am trecut și peste perioada asta.

Au ținut 10 săptămâni, destul de mult. Chiar nu îmi da bătăi de cap. Milan e foarte grijuliu și atent cu bebe. E topit după el, asta e clar. Îl pupă toată ziua, îi pupă piciorușele, face baie cu el și ne spune că abia așteaptă să se poată juca împreună.

4. Știm că ești pasionată de sală și vrei să ai mereu un fizic fit, impecabil, așadar cum a fost perioada de după naștere? Ți-a fost greu să te recuperezi și să revii la forma fizică cu care ne-ai obișnuit?

Am rămas însărcinată la 47 de kg, iar după naștere aveam 46. Am slăbit imediat, nu am timp să mă antrenez, dar sigur o să revin foarte repede la forma de dinainte atunci când o voi face, pentru că nu am nevoie decât de tonus.

5. Am observat că ai slăbit, într-adevăr, destul de mult în ultima perioadă. A fost „premeditat” sau pur și simplu s-a întâmplat? Dacă da, care crezi că e motivul? Sperăm că ești ok cu sănătatea...

Sunt tot că înainte cu kilogramele, doar că nu mai am tonus și de asta par mai slabă. Când încep sala și se pompează un pic mușchii, nu o să mai par atât de slabă. Momentan singura sala pe care o fac e cu bebe care vrea mult în brațe, îl plimb cu mine peste tot în marsupiu. Ieșim destul de mult că să facem în continuare activități cu Milan, să nu îl privăm de la ce avea înainte, acum că avem un bebe în casă.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net