EXCLUSIV Roxana Vancea, prima reacție din maternitate: „Am născut fără epidurală, ca bunica”

17 noiembrie 2021
article img
Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit părinții unui băiețelFoto: Arhivă personală

Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Aceasta a povestit pentru Click! experiența trăită, dezvăluind că se simte bine după naștere.

Roxana Vancea și partenerul ei, Dragoș Paiu, au devenit în mod oficial părinți. Vedeta a născut un băiețel pe care abia așteaptă să îl aducă acasă, locul unde, de altfel. își dorește și ea să ajungă cât mai repede.

Roxana Vancea, primele declarații după naștere

Roxana ne-a povestit că a născut pe cale naturală, fără anestezie epidurală, glumind că a procedat ca bunica ei. Micuțul este și el bine, cântărind la naștere 3200 kg, deși Roxana nu a avut burtica de gravidă vizibilă pe tot parcursul sarcinii. Iată aici primele fotografii cu bebelușul, din spital!

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, ne-a dezvăluit aceasta.

Nașterea a decurs fără probleme, deși Roxana a avut o sarcină cu risc. „Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând.

Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a declarat Roxana Vancea, la Antena Stars, chiar înainte de naștere.