Roxana Vancea, siluetă scheletică după sarcină. Imaginile care i-au surprins pe fani

Ultima actualizare:

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, a devenit mama unui băiețel la jumătatea lunii noiembrie, anul trecut. Deși a trecut foarte puțin timp de la naștere, Roxana are o formă fizică de invidiat, iar ultimele imagini distribuite de ea sunt uimitoare!

image

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în anul 2019, iar în noiembrie 2021 au devenit părinții unui băiețel pe care vedeta l-a adus pe lume pe cale naturală. Micuțul a primit nota 10 la naștere, iar Roxana s-a refăcut în timp-record. Dovadă sunt ultimele distribuite de fosta asistentă TV pe pagina contului personal de Instagram. 

Roxana arată uimitor la două luni de la naștere

Îmbrăcată într-o ținută sport, Roxana Vancea și-a etalat abdomenul sculptat! Vedeta arată incredibil la puțin peste două luni de la naștere și, probabil a revenit la antrenamentele fizice intense pe care le face cu atât de mult drag.

De altfel, Roxana mărturisea că nu a renunțat la activitatea fizică intensă nici pe perioada sarcinii. Așa cum era de așteptat, Roxana nu a luat multe kilograme în plus în cele nouă luni și, cu siguranță a reușit să "le dea jos" rapid.

Alături de Roxana în imagine se află și căruciorul în care probabil stă comod cel mai nou membru al familiei. Imaginile au fost apreciate de peste 12,000 de persoane, iar comentariile primite au fost unele pozitive. 

Roxana și Dragoș sunt pasionați de fitness

Soțul Roxanei Vancea este instructor de fitness, iar pasiunea acestuia pentru sport este împărtășită și de Roxana, care se antrenează cot la cot cu el. Mai mult decât atât, și băiețelul de patru ani pe care Dragoș îl are dintr-o fostă relație este la fel de entuziasmat atunci când se antrenează. 

Roxana are o relație extraordinară cu băiețelul soțului ei 

Roxana are o relație bună cu Milan, căci așa îl cheamă pe micuț, iar pagina sa de Instagrama bundă de fotografii și clipuri video în care băiețelul este imortalizat făcând diferite exerciții fizice, cu un grad destul de ridicat de dificultate. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net