Roxana Vancea se întoarce în televiziune? Uite ce spune vedeta!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Vancea (32 de ani) își dorește să se reîntoarcă în televiziune, însă totul depinde de proiectul pe care o să îl primească! Fosta vedetă de la Antena 1 ne-a dezvăluit faptul că nu exclude revenirea sa în fața camerelor de filmat după ce iese din concediu de maternitate.

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radical în ultimii ani! De când s-a cununat civil, în secret, în 2019, cu antrenorul de fitness Dragoș Paiu, bruneta a ales să pună cariera pe un loc secund, căci a prioritizat viața de familie. Iar de când a devenit mamă, după ce acum un an și jumătate a adus pe lume un băiețel care îi luminează zilele.

Însă, Vancea nu are doar un copil, ci doi, deoarece partenerul eide viață are și el un băiețel, Milan, dintr-o relație anterioară. De când are trei băieți acasă, Roxana are o viață destul de încărcată, așa cum a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!

„Momentan sunt în concediul de maternitate, pentru creșterea copilului, dar după ce se termină mă gândesc să revin în televiziune, dacă o să primesc vreo ofertă care să mă coafeze”, a spus fosta „vecină” de la „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Roxana Vancea a prioritizat familia în ultimii ani

Soția lui Dragoș Paiu este o mamă cu normă întreagă și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de cei doi băieții pe care îi au.

„Sunt foarte fericită și încântată de ambii copii, mai ales că le place să aibă activitate! Milan a învățat să schieze anul acesta. Și eu, și Dragoș ne-am propus asta, la finalul anului trecut, la finalul lunii decembrie, așa că am stat o lună la Novaci, la părinții mei, pentru asta. Acolo a fost și zăpadă, a fost frumos. Inițial făcuse vreo patru ședințe de schi, după care ne-am întors iar nouă zile și am mai făcut alte lecții de schi”, a declarat Roxana, pentru Click!

„Milan a înțeles din prima totul, de la instructor, pentru că el și l-a ales. Dar și băiatul respectiv (instructorul, n.r.) și-a dat și el tot interesul ca să fie bine. Au schiat și câte trei ore pe zi. Nici Zian nu s-a lăsat mai prejos și l-am urcat pe placă, să învețe, plus că s-a dat și cu săniuța. I-a plăcut și lui mult”, a adăugat Roxana.

Click! spune

Roxana Vancea a ajuns în atenția publicului după ce a făcut parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1. Bruneta s-a angajat pe acest post, de „vecină”, după ce interpreta precedentă a acestui rol, Daniela Crudu, a ales să părăsească echipa.

În trecut, Roxana Vancea s-a iubit și cu Mihai Bendeac. Apoi, la scurt timp după relația cu actorul, l-a cunoscut pe soțul ei, Dragoș Paiu, cu care trăiește viața frumoasă și liniștită la care a vista mereu.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net