Ce sfaturi le dă Laura Cosoi noilor mămici: «Fiecare bebeluș este unic»

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi a oferit câteva sfaturi noilor mămiciFoto Instagram
Laura Cosoi a oferit câteva sfaturi noilor mămiciFoto Instagram

Laura Cosoi a oferit câteva sfaturi despre sarcniă femeilor gravide. Ea a mărturisit că nu este un specialist în domeniu, însă speră că experiența ei să le fie de ajutor.

Actrița a specificat faptul că ea nu are restricții cu privire la nimic, și are grijă ca tot ce consumă să-i fie bun bebelușului. Ea a declarat că fiecare mamă este specială în felul ei, așa cum fiecare bebeluș este diferit.

„Consider că fiecare mama este unică și la fel bebelușul ei. Pot însă să-ți ofer câteva tipsuri referitoare la modul cum procedez eu cu fetiță mea. Dacă vei consideră că sunt potrivite și pentru ține și îți vor fi de folos ar fi o mare bucurie pentru mine. În primul rând vreau să-ți spun că nu am primit niciun fel de interdicție alimentară de la neonatolog, pediatru sau consultantul în lactatie. Iau în continuare schinduf, o plantă care, pe lângă faptul că sporește cantitatea de lapte, ajută și la menținerea sănătățîi mamei”, a fost o parte a mesajului ei. 

Ea a oferit 6 sfaturi despre cum are grijă ca ea și fiica ei să fie sănătoase.

„1. Beau multă apă, pentru că alăptarea deshidratează. Sunt necesari minimum 3 litri de apă pe zi pentru a evita probleme legate de deshidratare. Bineînțeles, beau apă plata – nu băuturi carbogazoase. 2. Nu mănânc sărat, pentru că asta ar însemna că organismul meu să rețînă în țesuturi cantitatea de apă pe care o beau. 3. Nu mănânc picant, pentru că lucrul acesta ar putea să o deranjeze pe Rita, în sensul că laptele și-ar putea schimbă gustul. Dacă ei îi place laptele așa cum e acum, mă gândesc că ar fi înțelept să nu schimb „rețeta”. 4. Nu mănânc alimente care balonează. Lucrul acesta ne-ar face rău și mie și fetiței. Așadar, în această perioada, nu mănânc fasole boabe, mazăre, varză, soia sau linte. 5. Mănânc legume și fructe cât simt nevoia. Prefer legumele și fructele proaspete, de sezon, cât mai variate și consum atâtea câte îmi pică bine. 6. Beau puțină cafea, după ce alaptez, dimineață. Însă am grijă că după aceea să beau și o cantitate mare de apă”, a continuat ea.

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png