Ce soacră frumoasă are Roxana Vancea! Ce dezvăluiri a făcut despre nora ei

Roxana Vancea și partenerul ei, Dragoș Paiu, și-au botezat de curând băiețelul, iar de la eveniment nu puteau lipsi nici bunicii, de ambele părți, care au fost emoționați peste măsură. Iată cum arată soacra Roxanei și ce spune despre nora ei!

Roxana Vancea  png
Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra ei Foto: Arhivă

Roxana Vancea a organizat în urmă cu doar câteva zile unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața sa, având în vedere că a fost primul botez la care a participat în calitate de mămică. Ea și Dragoș Paiu au fost încercați de multe senzații și gânduri, iar tăticul a dezvăluit chiar că a transpirat tot de emoție, în marea zi.

Citește și: De ce a slăbit Roxana Vancea după naștere. Dezvăluiri despre sarcină și viața de mămică!

stanga
dreapta
vancea soacra parinti1 png
vancea soacra parinti2 png
vancea soacra parinti3 png
2roxana vancea botez png
roxana vancea si dragos paiu jpg
1roxana vancea botez png
roxana vancea familie 7png png

Cum se înțelege Roxana Vancea cu „mama soacră”

La ceremonia de creștinare a micuțului Zian au participat și bunicii, atât părinții Roxanei, cât și cei ai lui Dragoș Paiu, astfel că am putut afla care este relația fostei asistente TV cu „mama soacră”.

Ei bine, se pare că Roxana a prins lozul norocos la acest capitol. Pe lângă familia frumoasă pe care și-a format-o alături de Dragoș, se pare că și relația ei cu soacra este una de admirație reciprocă, iar vedeta are cu ce se mândri!

Citește și: Roxana Vancea și-a botezat băiețelul! Ce hot s-a îmbrăcat tânăra mămică!

Sunt emoționată. E o iubire imensă și niște emoții pe care nu credeam că o să pot să le simt. (despre nepoțelul ei și despre botez n.r) Roxana e familistă, l-a făcut pe Dragoș băiat de casă. Nu credeam că o să existe cineva mai puternic decât el. Sunt o familie frumoasă, îmi place de ei, sunt fericiți.”, a spus mama lui Dragoș, în reportajul celor de la „Teo Show” care au ajuns la botezul Roxanei.  

De față și ea, Roxana a avut, la rândul ei, numai cuvinte de laudă la adresa soacrei ei, care este de altfel o doamnă foarte cochetă. „Sunt mândră că o am ca mamă soacră.”, a venit rapid și complimentul vedetei TV.

roxana vancea familie5 png
Zian și Milan Foto: Arhivă personală

Mama Roxanei Vancea, „topită” după nepoței

De la marele eveniment nu puteau lipsi nici părinții Roxanei, care, la fel de emoționați, s-au  prezentat eleganți la botezul nepoțelului lor. Nașa micuțului Zian a fost chiar sora Roxanei,  Minodora. Amintim că Roxana și Dragoș au doi băieței, Milan fiind fiul antrenorului personal dintr-o relație anterioară. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
dani otil gabriela prisacariu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png