Ce a pus Roxana Vancea în bagajul de Dubai?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Vancea (32 de ani) a plecat pentru zece zile în Dubai, într-o supervacanță, cu soțul ei, Dragoș Paiu, și cu băiețelul lor, Zian, care are aproape doi anișori. Este pentru a doua oară când cei doi pleacă în afara țării cu micuțul lor și drumul a fost destul de plăcut pentru ei, deoarece au avut noroc: cel mic a dormit în avion pe toată durata zborului.

Am venit pentru zece zile în Dubai, la nașul lui Zian, care locuiește aici. Zian a dormit tot zborul, s-a trezit după ce am aterizat. A fost foarte ok! Am mai fost cu el la Viena", a povestit, pentru Click!, Roxana. Tot ea ne-a spus că de data aceasta nu și-a burdușit bagajul cu multe costume de baie, așa cum ar fi obișnuit pentru astfe lde călătorii, căci îi place foarte mult să stea la plajă, ci cu foarte mulți pamperși și hăinuțe pentru băiețelul ei, ca să fie cochet și aranjat în fiecare zi din vacanță.

Ne-a mai spus un secret al vacanâelor sale. Atunci când alege destinații cu vreme călduroasă, Roxana Vancea nu uită niciodată de crema cu factor ridicat de protecție.

E foarte cald aici, suntem cu SPF 50 la noi și când ieșim la plimbare. Dar în general eu mă fac neagră foarte repede. Ne-am propus să mergem la Zoo aici, în safari și să vedem acvariile mari. Bagajul meu, în mare parte, este plin de hăinuțele lui Zian și de pampersi. Eu nu am fost niciodată o fashionistă, dacă aș putea, aș pleca în pijamale", ne-a mai spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea este mămică full time  de când a apărut Zian în viața ei, băiețelul ei și al lui Dragoș Paiu, și îi place de minune acest lucru pentru că se dedică întru totul copilului ei, pe care îl răsfață și îl îmbracă cât mai frumos posibil.

Tatăl i-a făcut cadou, de ziua ei, un măgaruş

Roxana Vancea a povestit ce copilărie frumoasă a avut și cât de mult au răsfățat-o părinții ei. Fosta asistentă tv și-a adus aminte cu drag de cadoul pe care tatăl ei i l-a făcut, atunci când era mai mică, de ziua ei.

Pe mine chiar m-au răsfățat părinții! La un moment dat am fost într-o vacanță cu ai mei, la niște prieteni de-ai noștri, la Olt. Făceam baie în Olt la vremea aia și munca de pe câmp acolo se făcea cu măgari, nu cu cai. Erau măgărușii ăia atât de mici, pui…

Urma ziua mea, care e în vară, și tata m-a întrebat ce vreau cadou de ziua mea. I-am spus că vreau un măgăruș. «Cum să vrei un măgăruș? De pluș?», m-a întrebat tata. «Nu! Măgăruș din ăla cum am văzut noi!», i-am spus. Și de ziua mea mi-a adus un măgar! L-am avut mult, vreo cinci-şase ani. Până la urmă l-a luat o mătușă, la oi. Îți dai seama, dacă mi-a adus un măgar, e clar că îmi făcea toate poftele!", a spus Roxana Vancea, pentru emisiunea „Exclusiv VIP" de la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net