Roxana Vancea, despre rolul de mămică: „Nu mai vreau copii!”

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea s-a schimbat radical în ultimii ani! De când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu și a devenit și mămică, cu normă întreagă, fosta asistentă de televiziune, a renunțat la lumina reflectoarelor, în favoarea unei vieți liniștite de familie.

Contactată de reporterii Click!.ro, vedeta a dezvăluit care sunt prioritățile sale, în momentul de față.

Vezi și: Roxana Vancea și-a reparat dinții cu 20.000 de euro!

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radical, în ultimii trei ani: s-a căsătorit, a renunțat la zilele agitate pe care le avea, ba mai mult, în urmă cu un an, a devenit mămică de băiețel! Trebuie menționat și faptul că soțul ei, Dragoș Paiu, antrenor de fitness, mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe micuțul Milan, pe care Roxana îl iubește ca pe lumina ochilor din cap.

Soțul Roxanei mai are un băiețel, dintr-o relație anterioară

Da, este adevărat, sunt total schimbată, nici eu nu credeam că niște îngerași îți pot schimba viața, dar s-a întâmplat și în cazul meu, așa cum auzeam în jurul meu, înainte să devin mamă, că un copil este o binecuvântare. Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”, a declarat pentru Click!, Roxana Vancea.

Citește și: Roxana Vancea face sacrificii de dragul lui micuțului Milan! Ce relație are cu fosta iubită a soțului

Vedeta ne-a mai spus că nu își mai dorește copii: „Nu mai vreau copii. Cei doi pitici îmi ocupă tot timpul și nu îmi doresc nici să fie diferență foarte mare între ei. Plus că abia aștept să mai crească puțin Zian să pot pleca peste tot cu ei. Să fiu iar gravidă sau legată de casă cu alt bebe nu mi-ar permite să mai fac asta”.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în 2019

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului ”Neatza cu Răzvan si Dani”.

Vezi și: Roxana Vancea, la spital cu bebelușul. Ce a pățit Zian

Bruneta a fost destul de discretă în privința relațiilor sale, dar presa a putut afla ca pe lista iubiților Roxanei s-au aflat Dacian Varga, Lucian, nepotul lui Gigi Becali, dar și Mihai Bendeac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net