Cum se înțeleg băieții Roxanei Vancea, chiar dacă sunt frați vitregi? Vedeta a rupt tăcerea

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) este o mămică – vedetă - fericită și norocoasă! Are un soț care o iubește, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, dar și doi copii minunați, care o ascultă și se înțeleg perfect. Contactată de Click!, bruneta ne-a oferit mai multe detalii.

Zian și Milan sunt doi frățiori care se înțeleg perfect! Chiar dacă sunt frați vitregi, pentru că micuțul Milan este dintr-o relație amoroasă a actualului său soț cu o altă femeie, acest lucru nu îi face pe cei doi prichindei, dar și pe Roxana, să se înțeleagă și să se iubească necondiționat.

„Milan a început grupa zero și este foarte încântat, iar Zian o să meargă din luna noiembrie la grădiniță, pentru că atunci împlinește doi anișori. Mă bucur foarte mult că se înțeleg amândoi și se iubesc tare. Plus că se susțin unul pe celălalt, Milan este foarte protector cu Zian că este mai mic. Îi dă de mâncare, îl schimbă, se joacă cu el când sunt în mașină și tot așa”, a declarat Roxana Vancea, pentru Click!

Vară plină de plimbări

Cât timp Dragoș a fost la serviciu, în București, Roxana Vancea i-a luat pe cei doi micuți și s-au plimbat, toată vara, prin țară. Cei trei au vizitat locuri inedite, și-au făcut poze, și le-au postat și pe conturile de socializare, pentru a le arăta internauților locurile inedite pe care le-au vizitat.

„Am avut o vară plină cu plimbări! Am fost pe la bunici, pe la munte, pe la mare, pe la Sibiu, pe la Vâlcea, am fost peste tot, iar săptămâna viitoare urmează să mai mergem într-o locație frumoasă în Breaza unde să ne distrăm cu toții”, a conchis Roxana Vancea, pentru Click!

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului„Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net