Roxana Vancea își face de cap fără soțul său! Cum a reacționat partenerul vedetei

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea  (33 de ani) și Dragoș Paiu trăiesc o iubire frumoasă bazată pe încredere și armonie! De mai bine de o lună, fosta asistentă de televiziune i-a luat pe cei doi micuți, Milan și Zian, și au plecat toți trei la părinții ei în Târgu-Jiu pentru a se relaxa.

La începutul săptămânii, cei trei au mers să se bălăcească în piscină, în timp ce Dragoș este în București la serviciu.

„Am fost ieri la un resort la Măciuca cu cei mici și cu mama. Este un resort la 70 de kilometri de Novaci și e foarte frumos. Este un spa foarte, foarte drăguț. Au și un restaurant frumos acolo și piscină afară și interioară cu apă caldă pentru cei mici...chiar mi-a plăcut.

Eu vara stau cu copiii, la părinții mei, aici, pentru că este zonă de munte și e răcoare. Sunt de o lună și jumătate aici și mai stau până în luna septembrie. Așa că sunt în căutare de tot felul de locuri frumoase unde să-i duc pe ăștia mici să le ocup timpul și să facă activități faine. Rânca, Transalpina, Salină, Govora, Olănești, parcurile din Vâlcea, Târgu-Jiu, numai așa ne învârtim noi”, a declarat Roxana Vancea pentru Click!

Roxana Vancea: „Mi-a zis că sunt frumoasă!”

Și pentru că are un trup de invidiat, Roxana Vancea nu a ezitat să își facă și câteva fotografii în costum de baie după care să le posteze pe rețelele sociale. Acest lucru se pare că nu l-a deranjat deloc pe partenerul său de viață. Ba din contră i-au plăcut pozele făcute de frumoasa lui soție.

„Mi-am făcut și câteva poze în costum de baie pentru că nu îmi mai făcusem de ceva timp. I le-am trimis lui Dragoș și mi-a zis că sunt frumoasă. El nu are de ce să fie gelos pentru că știe că am ochi decât pentru el și atât”, a conchis pentru Click! Roxana Vancea.

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului ”Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net