Ce hotel își face Adrian Minune la Ștefănești! Soția lui e șefă pe șantier

Adrian Minune (49 de ani) devine proprietarul unui hotel de lux. Acesta se află chiar la Ștefănești, acolo unde el și familia lui locuiesc. Responsabilă pentru construcție și "șefa de șantier" este chiar soția interpretului de manele, Cati Simionescu (49 de ani), al cărei proiect de suflet este acesta. Este mare bucurie în familia manelistului pentru că așteaptă cu toții finalizarea hotelului din Ștefănești și marea deschidere a acestuia care se anunță fastuoasă!

Karmen Simionescu (26 de ani) a fost în weekend pe șantier să vadă pentru prima dată ce s-a construit acolo și s-a declarat în extaz. Hotelul are 3 etaje iar la parter se pare că va găzdui un restaurant.

Nu știu dacă v-am povestit vreodată. E prima oară când vin aici. Mama mea construiește un hotel", a mărturisit Karmen, foarte fericită, într-un video pe care l-a făcut pentru Instagramul ei și arătând încăperea, făcând practic turul hotelului și prezentând astfel noua afacere a familiei. 

„Sunt în extaz!” 

"Sunt în extaz! Cât de frumos este peretele asta! Abia aștept să fie totul gata! Este superbă culoarea de la faianță, vreau și eu la mine acasă așa...", a mai exclamat Karmen care a avut numai cuvinte de laudă după ce a văzut cum arată interiorul hotelului familiei sale.

"Doamne! La parterul hotelului va fi restaurant, asta este baia băieților, presupun. Doamne, cât de bine arată! Și baia fetelor. Doamne, ce frumusețe. Și practic aici va fi restaurant. Aici va fi bar și acolo bucătăria open-space de unde, din partea stângă, îți vei alege peștele, pentru că avem specific mediteraneean și aici se va găti. Acolo va fi un acvariu cu fructe de mare”, a mai dat detalii Karmen care s-a minunat și de terasele balcoanelor din camerele de hotel care sunt destul de mari și spațioase.

Familia lui Adrian Minune are acum un plus de moștenire pe care să o lase copiilor și nepoților lor. Hotelul  care a fost construit sub îndrumarea soției sale, Cati, este o proprietate nouă care valorează câteva sute de mii de euro.

Adrian Minune și Cati Simionescu sunt împreună de 30 de ani și au 3 copii frumoși și talentați pentru care au făcut cele mai mari sacrificii.

Pusă la pat de o răceală

După ce a făcut turul hotelului și le-a arătat tuturor o parte din lucrările finalizate, Karmen i-a asigurat pe toți că îi va anunță dată marii inaugurări. Chiar dacă s-a bucurat de investiția părinților săi, artistei i-a dat apoi bătăi de cap o răceală care a pus-o puțin la pat. 

Pe lângă muzică, Karmen Simionescu  joacă și într-un musical, "Heartbeat The Musical", o poveste de dragoste dintre o țigancă și un român, care se va juca pe 25 aprilie, la Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net