Karmen, lovită din toate părțile! Fata lui Adrian Minune a fost îngenuncheată de durere: „Voiam să ies din povestea aia cu copilul meu în brațe”

Ultima actualizare:

Karmen Minune (26 de ani) este fiica cea mare a artistului Adrian Minune. Tânăra s-a lansat în muzică la vârsta de 18 ani, iar de atunci a ajuns să aibă un succes fantastic. Vedeta este împlinită pe toate planurile, are o familie frumoasă, dar și o carieră înfloritoare. Însă nu toată viața sa a fost roz. Mulți ar putea crede că totul a fost perfect pentru ea, și că a primit tot ce și-a dorit de la viață, dar puțini își dau seama că depresia ne poate afecta pe fiecare dintre noi. Mai exact, Karmen a văzut și ea ce înseamnă depresia postnatală, când a încercat să împartă viața de familia cu cariera. Atunci și-a dat seama cât de greu este, în realitate.

Karmen, lovită din toate părțile! Fata lui Adrian Minune a fost îngenunchiată de durere
Karmen, lovită din toate părțile! Fata lui Adrian Minune a fost îngenunchiată de durere

Karmen, lovită din toate părțile! Fata lui Adrian Minune a fost îngenuncheată de durere

Nici vedetele nu sunt ocolite de momente grele. Chiar dacă viața lui Karmen Minune poate părea perfectă, iată că lucrurile nu au stat așa mereu. Artista s-a confruntat cu rasismul, mai ales la începutul carierei când mulți îi adresau cuvinte grele, doar din simplul motiv că este de etnie romă. Apoi, mai târziu, s-a lovit de depresia postnatală.

În august 2019, la vârsta de 21 de ani, Karmen i-a dat naștere fetiței sale pe nume Sofia, rodul iubirii sale alături Bogdan Căplescu. Artista și-a dorit foarte mult să aibă o familie, dar în același timp, nu a putut renunța la cariera sa, așa că a decis să le facă pe ambele în paralel. Asta însă nu i-a fost deloc ușor, iar imediat după ce a născut-o pe fetița, artista a traversat o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere emoțional. A fost cu adevărat epuizată și a ajuns să se închidă mult în ea. Norocul însă a fost faptul că a conștientizat la timp că are o problemă și a început să facă terapie. Invitată în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Karmen a povestit despre acele momente grele.

„Am încercat pe cât posibil să nu arăt copilului ceea ce simțeam. Mă închideam foarte des în cameră. Mi-era greu să accept că am nevoie de ajutor. (…) Nu simțeam că fac parte din locul în care eram. Înainte de naștere m-am și mutat în casă nouă. Aveam un amalgam de frustrări că nu pot să le fac pe toate, că nu fac față. Voiam să ies din povestea aia cu copilul meu în brațe. Foarte dureros și foarte lung traseul până să îmi revin. Am conștientizat că aveam o problemă și că familia nu mă putea ajuta, ci un specialist”, a mai spus Karmen.

După ce a devenit tată, soțul ei s-a confruntat cu o luptă interioară, fiind afectat și el de depresie. Pentru a trece peste această perioadă dificilă, Karmen și Bogdan au decis să apeleze la ajutorul unui psiholog și să facă terapie de cuplu. În urma nașterii copilului, relația lor a început să se răcească, iar acest lucru i-a determinat să caute ajutor. Prin intermediul terapiei și cu sprijinul mamei lui Bogdan, care i-a ajutat mult cu copilul, cei doi au reușit să depășească această încercare și să-și refacă relația de iubire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net