Karmen Minune, mărturii cutremurătoare despre AVC-ul suferit de mama sa: „I-a căzut ochiul și gura, toți mușchii i-au paralizat”

Karmen Simionescu a vorbit despre calvarul trăit în momentul în care mama sa, Cati, soția manelistului Adrian Minune, a fost pe punctul să-și piardă viața după ce a suferit un AVC. Medicii din Turcia i-au salvat femeii viața ca prin minune. 

În august 2021, Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a suferit un accident vascular celebral, în urma căruia a ajuns de urgență la spital. 

Problemele de sănătate ale femeii nu s-au oprit aici, căci ulterior lui Cati i s-a descoperit și un anevrism la cap. Soția cântărețului de manele a fost operată atunci de urgență, într-o clinică din Istanbul (Turcia). Acesteia i s-a montat un stent pe creier, care i-a salvat viața.

Adrian Minune și întreaga lui familie au fost alături de Cati, pe care au avut la un moment dat sentimentul că o vor pierde pentru totdeauna.

Prin ce calvar a trecut familia după ce Cati Simionescu a suferit un AVC?

Invitată în emisiunea În oglindă a lui Mihai Ghiță, Karmen Simionescu a povestit îngrozită coșmarul prin care a trecut atunci întreaga familie. 

„Am plecat în vacanță, și fiind la petrecere, toată lumea se distra lângă mine, am zis: <<Bă, mama, stai puțin>>. Iau telefonul, o sun, îmi închide, o sun pe cameră a doua oară. Mi-a răspuns pe cameră și am văzut doar un pat, pe ea, și tăblia de la pat de spital. 

În capul meu prima dată am zis: <<Băi, sunt plecați undeva, e vreun hotel, o chestie, a plecat cu tata>>. Din ochi mi-am dat seama că e ceva grav, că e în spital, era internată, era și perioada cu COVID-ul, nu putea să intre nimeni la ea.

Într-un final, i-am sunat pe ai mei și le-am zis: <<Băi, să-mi spuneți și mie ce s-a întâmplat?>>. Ei aveau impresia că eu încă nu știu. Le-am zis că am vorbit cu ea și am aflat și sora mea mi-a povestit că s-a trezit în miezul nopții. 

Mama dormea și a vrut să se ducă la baie și nu a mai putut să-și țină echilibrul, a sunat-o pe sora mea, i-a zis: <<Mi-e rău, vino să stai cu mine>>. Și în timp ce ele vorbeau la masă, mama a făcut AVC. Cu semipareză pe partea stângă sau dreaptă, nu mai țin minte. I-a căzut ochiul și gura, practic toți mușchii au paralizat”, a spus Karmen, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

„Stai și așteaptă să ce, să moară mama?!”

„Ulterior, după ce am internat-o, am descoperit anevrismul. Deci, practic, în povestea asta tot răul a fost spre bine, ne-a lăsat pe noi să descoperim următoarea problemă. Pentru că exista varianta ca anevrismul să explodeze și să nu mai avem ce să facem. 

Ulterior, după perioada asta și-a revenit, doctorii i-au dat pastile să stea sedată, ca să nu enerveze. Iar eu nu am putut să accept situația asta. N-ai cum să spui mie ca copil: <<Stai și așteaptă>>. Stai și așteaptă să ce, să moară mama? Să nu mă mai sune? 

Și mama este genul de persoană care este super activă(...). Am decis în momentul ăla că nu ne limităm aici, mergem în orice țară, vindem tot, rămânem amărâți, nu mă interesează. Nu vreau nimic decât să fie ea bine. 

Și am ajuns în Istanbul, unde doctorii au putut opera acel anevrism. I-au pus un stent pe creier practic. Și așa s-a rezolvat problema. Dar au fost niște luni negre, eu am o gaură în memorie referitor la lunile alea”, s-a mai confesat fiica cea mare a lui Adrian Minune.

Adrian Minune și Cati Simionescu s-au cunoscut pe vremea când artistul de manele avea doar 13 ani. Soția sa este fiica verişoarei bunicii cântărețului, prin intermediul căreia cântărețul a și cunoscut-o pe cea care în 2004 i-a devenit soție. 

Adrian și Cati au peste 30 de ani de relație și trei copii: pe Karmen, Adriana și Adrian jr. Toți cei trei copii ai manelistului îl urmează în carieră, fiind pasionați de muzică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net