Adrian Minune, cu coniacul după el la „Protevelion!” S-a „încălzit” bine, bine înainte de filmări. Video

Ultima actualizare:

„Protevelionul” se anunță a fi unul de senzație, anul acesta! Manelistul Adrian Minune și trupa lui promit să facă furori în noaptea dintre ani la Pro Tv, după ce s-au „încălzit” la filmări cu coniac din cel mai scump. 

După apariția de senzație din finala de la „Vocea României”, Adrian Minune a devenit deja un obișnuit în programele Pro Tv-ului. 

Celebrul manelist va fi prezent și la „Protevelion”, alături de trupa lui. Și fiica lui, Karmen, a fost inclusă în show-ul cu care Pro tv-ul vrea să „bată” concurența în noaptea dintre ani. 

La filmări distracție mare! Minune și trupa, cu sticlele de coniac de 700 de lei după ei!

Filmările pentru „Protevelion” au început încă din luna noiembrie. Manelistul Adrian Minune a făcut, ca de obicei, vâlvă la filmări cu trupa lui. 

Pe TikTok au apărut mai multe secvențe inedite de la filmările pentru emisiunea de la Pro Tv. Într-una dintre ele, manelistul și trupa lui sunt surprinși într-una dintre pauze delectându-se cu coniac din cel mai scump, marca Courvoisier, de 700 de lei sticla, pentru a-și drege vocea și a le veni probabil inspirația. La așa desfășurare de forțe, maneliștii au fost păziți și de câțiva bodyguarzi musculoși. 

„Protevelionul”, prezentat și anul acesta de Raluka și Pavel Bartoș 

Pentru al treilea an consecutiv, Pro TV mizează în noaptea dintre ani pe „Protevelion”, un show de divertisment care îmbină momentele muzicale cu cele de comedie. Filmările au demarat încă de pe 7 noiembrie. 

Și în acest an, show-ul va fi prezentat de același cuplu care a devenit deja foarte îndrăgit, compus din actorul Pavel Bartoș și cantareața Raluka. Cei doi au format o echipă redutabilă și în anii trecuți.

De altfel, Pavel Bartoș a dezvăluit și el într-o serie de postări făcute pe contul lui de socializare ce alte nume grele vom mai vedea de Revelion la Pro Tv. 

Printre aceștia se numără: Paul Ipate, Sore, Anna Lesko, Lucian Ghimiși, Cosmin Seleși, Irina Rimes etc.

Nu vor lipsi nici actorii îndrăgiți din „Clanul”, precum Carmen Tănase și Elvira Deatcu.

Adrian Minune a fost invitat de altfel, recent, și la finala show-ului „Vocea României”. Manelistul a urcat pe scenă alături de Alex Maxim, finalistul lui Smiley, din sezonul 11 al show-ului difuzat la Pro TV. Cei doi au interpretat melodia „Ederlezi”, momentul lor fiind foarte apreciat de public. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net