Adrian Minune, cadou de lux pentru fiul său: „A fost marea lui surpriză”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adrian Minune își iubește nespus familia, iar în ultima vreme celebrul manelist își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de cei trei copii ai săi, soție și nepoți.

Și pentru că a fost mereu un tată generos, Minune a știut cum să își „premieze” copiii, de fiecare dată când aceștia au excelat în vreun domeniu, au fost buni la învățătură, cuminți sau cu ocazii speciale, aniversări, așa cum s-a întâmplat zilele trecute.  

Adrian Simionescu junior, fiul celebrului manelist, urmează să împlinească 18 ani pe data de 25 iulie. În avans de ziua lui, pentru că nu a mai avut răbdare să aștepte chiar momentul oportun, Adrian Minune i-a adus deja băiatului său o mașină de fițe, un Mercedes al cărui preț este destul de piperat. Juniorul Minune nu și-a mai încăput în piele de fericire și a udat cadoul, din partea celebrului său tată, cu multă șampanie și voie bună. Așa cadou pentru majorat să tot primești! Pentru că viitorul sărbătorit nu a putut să fie contactat, Click! a stat de vorbă cu Adriana Simionescu, al doilea copil al lui Adrian Minune.

Adriana ne-a mărturisit faptul că fratele ei a fost extrem de încântat de cadoul primit din partea părintelui său.

E cadoul lui de la tata! În avans de ziua lui, pentru majorat, căci împlinește 18 ani pe 25 iulie. A fost marea lui surpriză și s-a bucurat foarte mult când a văzut mașina, pentru că își dorea așa ceva. Nu are încă permis, dar se pregătește să și-l ia în curând!”, ne-a povestit sora lui Adrian Minune Junior.

10 iunie, data la care Adriana Simionescu va deveni mamă

De altfel, Adriana Simionescu urmează să nască pe data de 10 iunie o fetiță pe care o va boteza Noa Zenayda. Astfel, la 20 de ani, Adriana va deveni o mămică tânără și frumoasă, și îl va face bunic, pentru a doua oară, pe tatăl ei, Adrian Minune.

Mai am puțin și nasc. Am mari emoții, se apropie ziua cea mare. Pe 10 iunie nasc. Am ales un spital privat și o să nasc prin cezariană. Sunt cumva cu bagajul la ușă și camera fetiței este aproape gata, abia o așteptăm cu toții! Pe măsură ce trec zilele și se apropie momentul, se intensifică și emoțiile”, a mai adăugat, Adriana Simionescu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net