Când naște fiica cea mică a lui Adrian Minune? „Va face cezariană! Este foarte energică!”

#Exclusiv Click!

Se mărește familia lui Adrian Minune! Adriana Simionescu, fiica cea mică a manelistului, în vârstă de 20 de ani, mai are două luni și devine, pentru prima oară, mămică. Karmen, sora Adrianei, a dat din casă și a făcut noi dezvăluiri despre sarcina acesteia.

Adriana Simionescu (20 de ani) este foarte nerăbdătoare să-l facă, din nou, pe Adrian Minune bunic! Fiica cea mică a manelistului de abia așteaptă să-și țină bebelușa în brațe, pe Noa Zenayda, care va veni pe lume la mijlocul lunii iunie.

Adriana Simionescu naște în iunie o fetiță!  Karmen: „Nu a avut deloc probleme!”

Adriana se află la prima sarcină, dar după ce s-a consultat cu medicul care o monitorizează, a fost sfătuită să nască prin cezariană. Sarcina a decurs, până acum, fără probleme.

Fata mea nu duce lipsă de atenție, deocamdată ea e încă răsfățata familiei, asta până vine fetița Adrianei, care va naște în iunie. Abia o așteptăm pe Noa pentru ca Sofie să aibă și ea cu cine se juca pentru că deja îmi cere o surioară și acum asta e: vine în loc o verișoară!

Adriana mai are câteva luni, dar este foarte bine, este sănătoasă, este voioasă, este în putere. Sunt unele graviduțe care deja de la primele luni clachează, ea este foarte energică și pozitivă. Va face cezariană!”, ne-a dezvăluit sora Adrianei, Karmen Simionescu.

Karmen îi va năși fetița Adrianei

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a ales deja nașii de botez ai bebelușei sale. Este vorba chiar de sora ei mai mare, Karmen, împreună cu soțul ei. Anul acesta, Adriana își va uni destinul cu soțul ei, Nicu, urmând ca cei doi să facă cununia civilă și nunta în același timp.

Fiica cea mică a lui Adi Minune a fost cerută de nevastă încă de când avea doar 18 ani.

Adriana Simionescu este fiica cea mică a manelistului Adrian Minune și a moștenit talentul muzical al tatălui ei. Tânăra s-a făcut remarcată, la doar 16 ani, la emisiunea ”Vocea României”, de la Pro TV, unde a și câștigat un loc în echipa juratului Horia Brenciu. Artista a impresionat atunci juriul cu o piesă a lui Beyonce.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net