Suspansul a luat sfârșit: Adriana Simionescu a dezvăluit sexul bebelușului! Copilul nu va avea un nume românesc

Ultima actualizare:

Fericire mare în familia lui Adrian Minune (48 de ani)! Adriana Simionescu (20 de ani), fiica cea mică a manelistului, este însărcinată în 5 luni și a dezvăluit sexul bebelușului ei. Nu e tocmai ce își dorea Adi Minune!

Adriana Simionescu este însărcinată în 5 luni (Foto: Arhiva personală)
Adriana Simionescu este însărcinată în 5 luni (Foto: Arhiva personală)

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată în 5 luni și urmează să aducă pe lume o fetiță.

Adriana Simionescu urmează să fie o mămică tânără și frumoasă. Ea a organizat aseară o petrecere la modă în rândul viitorilor părinți, cunoscută peste Ocean drept gender reveal party (petrecere pentru dezvăluirea sexului bebelușului n.r), în care a spus familiei și prietenilor apropiați sexul copilului ei.

Fetița va purta numele unei actrițe celebre din America

Emoționați, cu toții au aflat că mezina familiei lui Adrian Minune va aduce pe lume o fetiță, la începutul lunii iulie. Tânăra mămică a purtat o rochie roz și a fost foarte elegantă la evenimentul unde a dat vestea cea mare. Părinții ei i-au fost alături, la fel și frații săi, Karmen  și Adrian Simionescu jr. 

„Toată fericirea din lume! Cred că această poză exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea!”, a fost mesajul transmis pe rețelele sociale de către Adriana Simionescu, cântăreața dezvăluind astfel și numele pe care îl va purta fetița sa. Zendaya este o celebră actriță și cântăreață americană, care a jucat, cel mai notabil, în serialul Euforia și în filmul Spider-Man: No Way Home.

Adrian Minune își dorea un nepoțel

La sfârșitul lunii decembrie, Adrian Minune era cu ochii în lacrimi și se bucura pentru faptul că fiica lui mai mică o să-l facă bunic. Atât el cât și familia celebrului interpret de manele spera ca Adriana să facă un băiețel, pentru că au deja o nepoțică, pe Sofia, în vârstă de 3 ani, din partea fiicei sale mai mari, Karmen (25 ani). Chiar și viitoarea mămică spunea că i-ar plăcea să aibă un băiețel, dar dacă va fi fetiță, o va iubi la fel.

„Aș vrea și de la Adriana mea un nepoțel! E foarte frumos că vrea băiețel, e bine să mai vină un băiețel, că avem o nepoțică de la Karmen! Suntem bine, suntem fericiți, avem tot ce ne dorim, mulțumim bunului Dumnezeu că ne dă sănătate, că are grijă de soția mea, de mama mea, de soacra mea, de toată lumea în mod egal!”, a declarat Adrian Minune, cu ochii în lacrimi, în emisiunea Exclusiv VIP a lui Cristi Brancu.

Adriana Simionescu va naște prin cezariană, dacă totul va decurge conform planului, pe 1 iulie 2023.

„Eu am o dorință, vreau să fie băiat, este pur și simplu dorința mea, dar dacă o să fie fată o să fie la fel de iubită, poate mai răsfățată decât ar fi un băiat!”, ne-a declarat Adriana Simionescu în luna decembrie.

Karmen îi va năși fetița

Fiica cea mică a lui Adrian Minune și-a ales deja și nașii de botez ai bebelușului său, aceștia fiind chiar sora ei mai mare, Karmen, împreună cu soțul ei. De altfel, anul acesta, Adriana își va uni destinul cu soțul ei, Nicu, urmând ca ce doi să facă și cununia civilă, poate chiar și nunta în același timp.

„Nașii de botez, da, vor fi sora mea, Kamen, și soțul ei. Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie nașă. Mi-am dorit pentru copilul meu să aibă o nașă care să îl iubească din suflet. Cine poate să îl iubească mai mult? Nu am cum să o pun nașă pe mama, așa că sor-mea e cea mai potrivită! Mă gândeam care o să fie diferența între Sofi, nepoțica mea, și copilul meu, dacă o să existe vreuna, mi-a zis sora mea, Karmen, că o să existe…”, ne-a declarat cu zâmbetul pe buze Adriana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net