Adriana, mezina lui Adi Minune, primul interviu despre sarcină: „Soțul meu a urlat de bucurie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ce miracol, ce minune”, cum spune celebra piesă! Se mărește familia lui Adrian Minune! Fiica cea mică, Adriana, a furnizat o surpriză de zile mari. Click! a aflat că la 19 ani, Adriana este însărcinată cu primul ei copil. Toată familia și soțul au sărit în sus și au urlat, pur și simplu, de bucurie! Adriana, însă, se teme puțin. E prima ei sarcină, dar are noroc că locuiește cu soacra, care e cu ochii pe ea tot timpul.

Adriana este fiica mai mică a lui Adrian Minune
Adriana este fiica mai mică a lui Adrian Minune

Adriana, cerută de soție anul trecut, de Crăciun

Adriana Simionescu nici nu apucase să facă nunta cu logodnicul Nicu. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută de nevastă, încă de anul trecut, de Crăciun, când avea doar 18 ani. Nicu a cerut, mai întâi, conform tradiției, acordul părinților Adrianei. Tânărul face și el parte dintr-o familie foarte înstărită, părinții lui deținând un lanț de frizerii în Capitală.

Adriana și Nicu și-ar fi dorit să facă nunta chiar anul acesta, dar planurile le-au fost date peste cap. În luna martie, Adriana a anunțat cu părere de rău că a anulat evenimentul din cauza unui deces în familie. 

Acum, însă, fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește să meargă la altar, însărcinată! Va fi o nuntă ca-n povești, tradițională, cu sărmăluțe și manele cântate de socru mare. Adriana a acordat primul interviu despre sarcină, în exclusivitate pentru Click! 

Adriana, felicitări! A fost o întâmplare sau chiar ți-ai dorit să rămâi însărcinată?

Nu am planificat nimic, s-a întâmplat, pur și simplu, dar suntem foarte fericiți pentru ceea ce ni se întâmplă.

În câte luni ești însărcinată?

Aproape două luni.

Cum au reacționat părinții tăi atunci când le-ai dat marea veste că vei fi mamică?

S-au bucurat foarte tare, lacrimile nu au lipsit și grija lor a venit peste mine exact ca un mare val. Sunt foarte grijulii cu mine, dacă s-ar putea, m-ar pune într-un glob de cristal.

Care a fost primul lucru pe care ți l-a spus soțul tău, după ce i-ai spus că urmează să deveniți părinți?

A urlat de bucurie și mi-a spus să nu-mi fac griji de nimic!

Te sperie faptul că vei fi o mamă tânără?

Normal! Am emoții, mi-e teamă, nu știu multe despre sarcină și cum să crești un copil, dar am noroc de o mamă și de o soacră bună, am ajutor. Știu, când o să am eu 30 de ani, fiul sau fiica mea va avea 10 ani!

Vrea nuntă cu sarmanele și manele! 

Adriana Simionescu este fiica cea mică a manelistului Adrian Minune și a moștenit și ea talentul muzical al tatălui ei. 
Tânăra s-a făcut, prima dată, remarcată la doar 16 ani la ”Vocea României”, show-ul de talente de la Pro TV, unde a câștigat un loc în echipa juratului Horia Brenciu. Artista a dat atunci gata juriul cu o piesă a lui Beyonce, interpretată ca la carte.

Chiar dacă este însărcinată în două luni, Adriana se ține încă și de carieră. Tocmai ce a lansat piesa ”Dans cu inima”, care a strâns un număr mare de vizualizări pe Youtube, până la aceast moment.

Manelistul Adrian Minune este, de altfel, foarte mândru de ambele sale fiice, Carmen și Adriana. Cântărețul de muzică de petrecere mai are și un băiat pe nume Adrian.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net