Fiica lui Adi Minune, nevoită să-și anuleze cununia! Cu ce probleme se confruntă Adriana

Ultima actualizare:

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, se visa mireasă în viitorul apropiat, iar ea și partenerul ei aveau planificată și cununia în curând. Cu toate acestea, cântăreața a anunțat că ceremonia a fost anulată, din cauza unor probleme din familie. 

Fiica lui Adi Minune, nevoită să-și anuleze cununia Foto: Arhivă personală
Fiica lui Adi Minune, nevoită să-și anuleze cununia Foto: Arhivă personală

Adriana se pregătea să organizeze ceremonia de cununie, însă evenimentul a fost amânat. Vestea a fost dată chiar de fiica cea mică a manelistului Adi Minune, după ce familia ei s-a confruntat cu o pierdere.

Tânăra a dezvăluit că este în doliu, după ce unchiul mamei sale s-a stins din viață. Astfel, din respect pentru defunct și durerea lăsată în urmă de acesta după ce a murit, Adriana și-a amânat cununia. Aceasta a explicat și că nu planificase nunta deja, așa cum s-a crezut, ci doar ceremonia de cununie.

Fiica lui Adrian Minune și-a amânat cununia

 Adriana Simionescu a mărturisit pentru Antena Stars că familia ei este în doliu, după ce unchiul mamei ei s-a stins din viață. Deși a anunțat în urmă cu ceva vreme că se pregătea de cununia civilă, se pare că evenimentul a rămas, pentru moment, doar la stadiul de discuție. 

A murit unchiul meu, era vorba să facem o mică ceremonie de cununie în familie. Deci nu a fost vorba despre nuntă. Nu știu nici eu exact (când trebuia să aibă loc ceremonia n.r), nu am pus data. A fost doar o discuție, apoi a murit unchiul mamei și nu am mai avut cum să continuăm cu discuția... Nu se știe cât o să dureze... un an, doi, șase luni, șapte luni... Nu sunt supărată.”, a mărturisit Adriana Simionescu, în cadrul emisiunii Star News.

Citește și: Fiica cea mică a lui Adrian Minune a venit la Vocea României și a intrat în echipa lui Brenciu

Adriana Simionescu a fost cerută în căsătorie de Crăciun

Adriana Simionescu a fost cerută de soție de Crăciun, la părinţii ei acasă. Aceasta a povestit de curând, la Teo Show, că a fost luată complet prin surprindere de marea întrebare, căreia i-a răspuns pozitiv. Se pare că și tatăl ei este entuziasmat de nuntă şi vrea ca evenimentul să aibă loc cât mai curând. Cu toate acestea, Adriana nu se grăbeşte, tânăra dorind să facă pași mici, chiar dacă deja s-a mutat alături de partenerul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net