Adrian Minune, gest superb pentru soţia sa, Cati. Sunt împreună de 30 de ani

Ultima actualizare:

Adrian Minune este un familist convins şi îşi adoră soția, Cati, cu care este împreună de 30 de ani. Interpertul este estrem demândru de ceea ce a realizat până acum şi de cei trei copii ai săi. Iar acum, Adrian Minune a făcut un gest super pentru soția sa, care s-a ocupat îndeaproape de educația celor mici. 

Adrian Minune şi Cati sunt împreună de 30 de ani
Adrian Minune şi Cati sunt împreună de 30 de ani

Adrian Minune (47 de ani) se mândreşte cu familia sa, cu soţia care i-a fost mereu aproape şi cu cei trei copii, Adriana, Carmen şi Adrian Jr., copii educaţi, talentaţi şi cuminţi. Inspirat de iubirea pe care o poartă acestora şi lui Cati, interpretul a lansat mai multe piese cu şi despre familia sa. 

Adrian Minune a început seria de melodii dedicate celor dragi cu “Băiatul Meu”, o emoţionantă piesă despre mezinul familiei, şi “Plânge sufletul meu”, cântec care a marcat şi o frumoasă colaborare cu fiul său, Adrian Jr., care îi calcă pe urme şi îi moștenește calitățile vocale de invidiat.

A venit acum rândul soţiei lui Minune să fie în centrul atenţiei, iar interpretul a lansat piesa “Nevasta mea”, care este însoţită şi de un videoclip emoţionant cu imagini în care apar Cati și copiii cuplului. 

Adrian Minune colaboraeză cu o echipă de tineri talentați

Noile melodii semnate de Adrian Minune au fost produse în studiourile Balkanika Records iar la muzică au colaborat Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1), care au lucrat și la text. Am vrut să aflăm mai multe amănunte de la cei doi compozitori despre această colaborare specială, care se pare că nu va fi și ultima.

„Noi, Any1&Park Place Production suntem foarte bucuroși de colaborarea cu Adrian. Este prima dintr-un lung șir de colaborări, mai multe piese semnate de casă noastră de producție pentru el, melodii ce se vor lansa pe parcursul anului. Piesă „Adio” a fost prima din acest șir lung de proiecte. Adrian a venit în studio, i-am prezentat această piesă și i-a plăcut foarte mult. Încercăm să ne apropiem de soundul lui Adrian din anii precedenți, cel care l-a consacrat în lumea muzicală. Este o piesă de dragoste care sperăm să atingă sufletele oamenilor care o vor ascultă. Vor urmă alte proiecte și colaborări, piese tot scrise de noi pentru Adrian sau în colaborare cu alți artiști de renume din lumea manelelor. Vor fi multe surprize atât din partea casei de producție cât și din partea lui Adrian care este foarte bucuros de colaborarea cu noi”, ne-au mărturisit cei doi muzicieni de la Any1& ParkPlace Production.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net