Talentul circulă în familie! Fiica lui Adrian Minune a dat lovitura cu cea mai recentă piesă

Se trage dintr-o familie de artiști, tatăl ei este celebru, iar ea are o voce de aur! Adriana Simionescu lansează proiectul AdrianA alături de Sprint Music și vine cu o super piesă în atenția fanilor săi, „Dans cu Inima”!

Adriana Simionescu a moștenit talentul muzical de la tatăl ei
Adriana Simionescu a moștenit talentul muzical de la tatăl ei

Cântă de mică și o face din suflet căci a studiat muzica cu pasiune. Și asta se vede prin toți porii pentru că atunci când începe să cânte, totul se transformă și devine magie. AdrianA are o voce unică!

Adriana Simionescu a făcut furori încă de când a participat la „Vocea României” de la ProTV și s-a alăturat echipei lui Horia Brenciu. Acum lansează un proiect de excepție despre care ne-a vorbit într-un interviu exclusiv. 

AdrianA, de ce „Dans cu inima”? Tu ai ales denumirea piesei? Ce mesaj transmite melodia?Este dedicată iubitului tău, viitorul soț?

Am ales numele piesei împreună cu o echipă de oameni minunați cărora țin să le mulțumesc pentru acest proiect superb. A dansa cu inima înseamnă de fapt a dansa cu persoana care îți este ,,inima”, persoana pentru care inima ta bate în ritm de swing!Piesa este în totalitate dedicată logodnicului meu, viitorului meu soț.Mesajul piesei este acela că, dacă te ceartă inima și tu simți că are dreptate ar trebui să faci ca ea pentru a fi fericit.  

Știu că ați amânat nunta din cauza unui deces în familie! Ați stabilit deja toate detaliile pentru anul viitor?

Am amânat cununia dar nu pentru mult timp, se fac pregătiri dar vreau să rămână surpriză, să fiți siguri că vă anunț când va fi evenimentul și o să vă iau din scurt! Stați pe fază!

Ce fel de mireasă îți dorești să fii?

Ce mireasă voi fi eu! Plină de entuziasm, nebunie și fericire așa cum sunt în fiecare zi din viața mea cu omul pe care îl iubesc.

Cum a reacționat tatăl tău, Adrian Simionescu (Minune) când a ascultat piesa Dans cu inima”? Te consulți cu el înainte de orice?

Tata este fericit pentru toate alegerile pe care le-am făcut în ultimul timp, de cele mai multe ori mă consult cu el, dar și dacă nu o fac, el are încredere în mine că voi alege corect.

Este prima piesă solo pe care o lansezi?

Piesa “Dans cu Inima” nu este prima mea piesă solo dar este la fel de specială la fel ca și celelalte.

Îți dorești să mai participi la show-uri muzicale, cum a fost Vocea României” ?

Nu-mi mai doresc să particip la show-uri muzicale de tip concurs poate doar „for fun” cum ar fi „Ghicește vedeta” sau „Te cunosc de undeva” sau poate chiar “MasterChef”, chiar dacă nu are legătură cu muzica, gătitul fiind cea de-a doua pasiune a mea.

Mai ții legătura cu Horia Brenciu? Ai scoate o piesă cu el pe viitor? Sau lângă ce alți artiști ai vrea să fii, să faci un feat de succes? De la noi sau de afară?

Da! Cu siguranță aș accepta o colaborare cu Horia Brenciu! Este un om minunat de la care am avut ce învăța și încă mai am de învățat! Alți artiști cu care aș colabora…sunt mulți! Delia, Andra, Connect-R! Și de afară, Beyonce, Rihanna…Da! Cred că un feat cu Beyonce ar fi ceva!

 Vreau să-i mulțumesc echipei mele care a făcut ca acest proiect, „Dans cu Inima”, să prindă viață, Marius Chină, managerul meu, băieții de la Midas Media Music, Cristi Roman - pentru realizarea clipului, Kastha John, Horace și Cristi Pascu pentru muzică și versuri, EpicJulius pentru Mix-Master! Vă mulțumesc și vouă pentru gândurile bune!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net