Cât de mari au crescut fiicele lui Adrian Minune! Una e mămică, alta e gravidă!

Atunci când vorbeşte despre copiii şi nepoţii săi, Adrian Minune (48 de ani) are mereu ochii în lacrimi. Şi asta pentru că de câte ori este întrebat ce îşi doreşte pentru el, celebrul artist răspunde mereu: “Îmi doresc fericire şi nemurirea copiilor mei!”. Aşa se întâmplă şi acum când Minune este în aşteptarea celui de-al doilea nepot pe care de data asta i-l va dărui fiica lui cea mică, Adriana Simionescu (20 de ani), care este însărcinată în 3 luni.

Karmen s-a bucurat mult când a aflat că sora ei, Adriana, este însărcinată
Karmen s-a bucurat mult când a aflat că sora ei, Adriana, este însărcinată

Adrian Minune are o familie superbă: două fete mari, un băiat frumos şi talentat, şi toţi trei cântă ca şi el. Mai are o nepoţică, pe Sofia, în vârstă de 3 ani, din partea fiicei sale mai mari, Karmen (25 de ani), iar acum mai aşteaptă un nepot din partea Adrianei. “Aş vrea şi de la Adriana  mea, un nepoţel! E bine să vină un băieţel, că avem o nepoţică de la Karmen! Suntem bine, suntem fericiţi, avem tot ce ne dorim, mulţumim bunului Dumnezeu că ne dă sănătate, că are grijă de soţia mea, de mama mea, de soacra mea, de toată lumea în mod egal!”, a declarat Adrian Minune, cu ochii în lacrimi, în emisiunea Exclusiv VIP a lui Cristi Brancu.

Şi soţia lui Adrian Minune, Cati Simionescu (47 de ani), este foarte încântată de faptul că familia lor se va mări din nou anul viitor. Ea vorbeşte tot de un nepot, semn că îşi doresc cu toţii un băieţel din partea fiicei lor mai mici, Adriana.

Adi Minune și Cati mai au și un băiat, Adrian jr
Adi Minune și Cati mai au și un băiat, Adrian jr

Adi mă face să plâng de fiecare dată, el are multă iubire de dăruit şi indiferent că mai vine un nepoţel sau că mai vin 5-6-7 nepoţi, el o să îi iubească pe toţi la fel, ca şi mine de alt­fel. Familia noastră se bucură de multă iubire, noi suntem 5, 6 cu Sofi acum, nepoţica noastră din partea lui Karmen, suntem un singur suflet. Mă bucur din toată inima mea că pot să fiu în picioare, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă din viaţa mea, că pot să fiu lângă  ei, să se bucure de mine şi eu de ei, îmi doresc ca fiecare secundă din viaţa mea să o trăiesc ca şi când ar fi ultima. Sunt foarte fericită! Anul acesta, Crăciunul acesta este pentru noi de două ori mai fericit, pentru că ne mai vine un nepoţel de la Adriana!”, a declarat şi soţia lui Adrian Minune, Cati, la fel de emoţionată.

 Adriana: «Sora mea va fi naşa copilului»

Adriana Simionescu o să fie o mămică tânără. Ea are acum 20 de ani şi este însărcinată în 3 luni urmând să nască pe 1 iulie 2023. Se pare că fiica cea mică a lui Adrian Minune şi-a ales deja şi naşii de botez ai bebeluşului său, aceştia fiind chiar sora ei mai mare, Karmen, împreună cu soţul ei. De altfel, anul viitor, Adriana îşi va uni destinul cu soţul ei, Nicu, urmând ca cei doi să facă şi cununia civilă, poate chiar şi nunta în acelaşi timp.

Naşii de botez, da, vor fi sora mea, Kamen, şi soţul ei. Naşii de cununie vor fi alţi doi oameni importanţi din viaţa noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie naşă”, ne-a declarat cu zâmbetul pe buze Adriana.

Adriana și iubitul ei, Nicu, vor face la anul și nunta
Adriana și iubitul ei, Nicu, vor face la anul și nunta

Mama mi-a zis că de acum încolo viaţa mea se va schimba radical. Mi-a zis să-mi iubesc copilul cu toată inima mea şi să-i pun pe ei pe primul loc! Mi-a zis ceva de genul: «De azi înainte tu nu mai trăieşti doar pentru tine, trăieşti pentru ei, pentru el, pentru copilul tău, fată, băiat, ce este, trebuie să trăieşti mai mult pentru el, decât pentru tine. Când ai o mamă aşa, îţi setează nişte standarde foarte înalte şi nu ştii ce trebuie să faci exact ca să fii ca ea! Tocmai de asta noi avem o educaţie aşa bună, este meritul ei! »”, a mai declarat, mândră de familia ei, cântăreaţa.

Ce copii frumoşi şi talentaţi are şi Liviu Guţă

Solistul de muzică balkanikă, Liviu Guţă (43 de ani), este un tată mândru: ambii copii îi moştenesc talentul. Ne-am întâlnit cu Liviu, Maria Izabel şi Mario la lansarea filmului „Două inimi”, cu Iuliana Beregoi.

image

Am venit la lansarea filmului prietenei noastre Iuliana Beregoi, alături de copiii mei care sunt fanii ei. Fetiţa are 10 ani, o cheamă Maria Izabel, iar Mario are 15 ani. Amândoi mă moştenesc. El e la Dinu Lipatti, în clasa a IX-a. Are patru olimpiade, pe ţară, la vioară. La vioară cântă muzică clasică. Fetiţa cântă muzică pop. E şi la pian, tot la Dinu Lipatti. Deocamdată a cântat într-un band. A avut mai multe concerte. Fiecare îşi alege, în viaţă, scopul lui. Scopul meu în viaţă a fost să cânt. Muzica este sunetul iubirii. Orice muzică, nu contează că e manea sau alt gen”, spune Liviu.

În afară de muzică îmi plac multe lucruri. Depinde de starea mea în acel moment. Mă mai joc pe calculator. E singura mea oportunitate să scap în timpul liber. Dar, în rest, e foarte multă muncă la mijloc. Asta îmi place să fac şi cred că asta e menirea mea. Cât despre un duet cu tata, mi-ar plăcea, dar să vedem ce ne rezervă viitorul”, ne-a completat Mario.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
image
actualitate.net
image
actualitate.net