Lucian Viziru, alături de fiica lui Adi Minune, în Clanul! În ce filme va fi distribuit Augustin Viziru

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Super veşti la final de an din partea fraţilor Viziru, Lucian şi Augustin, care au o mulţime de proiecte şi planuri. Însă cel mai important proiect, pentru solistul trupei „Gaz pe foc”, este că a revenit în actorie după 13 ani de când a jucat în serialul „Regina”.

Lucian și Augustin,  doi frați talentați
Lucian și Augustin, doi frați talentați

Abia s-a întors în ţară şi deja a obţinut contracte importante pentru cariera artistică, pusă în stand-by când a decis să pornească de la zero, în Germania. Lucian Viziru (45 de ani) a revenit cu multe surprize. Prima o ştiţi deja, este revenirea trupei „Gaz pe foc”, la 30 de ani de la lansare. Băieţii au reapărut împreună în concerte şi au scos chiar şi o piesă nouă, intitulată „Încă te caut”, iar acum colaborează cu Andra Gogan pentru melodia „Seara de Ajun”, cu care au cântat şi la Sala Palatului, în concertul de Crăciun al vedetei Disney. 

Lucian interpretează  rolul unui apropiat  de-al lui Bebe  Măcelaru
Lucian interpretează rolul unui apropiat de-al lui Bebe Măcelaru

Ne-am propus ca melodiile pe care le lansăm să fie apreciate de public, indiferent de vârstă, iar Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci în rândul generaţiei actuale.

Augustin,  în filmul  „Libertate”
Augustin, în filmul „Libertate”

Dincolo de asta, am descoperit în Andra o persoană simpatică, modestă şi cu un nivel ridicat de profesionalism, astfel că fiecare sesiune de înregistrări şi de filmări pe care am avut-o împreună a fost o încântare. Sperăm ca «Seara de Ajun» să devină o melodie pe care oamenii să o asculte în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, şi care să îi apropie de cei dragi”, ne-au mărturisit băieţii de la Gaz pe Foc.

„Gaz pe foc” cântă  cu Andra Gogan
„Gaz pe foc” cântă cu Andra Gogan

O altă surpriză din partea lui Lucian Viziru, poate cea mai mare, este că a revenit după 13 ani la seriale de televiziune şi nu la oricare, ci în „Clanul”, apărând în episodul final - cel cu numărul 13, care va fi difuzat lunea viitoare, pe 12 decembrie, fiind unul dintre oamenii din preajma lui Bebe Măcelaru.  „Da, mă veţi vedea în ultimul episod din serialul «Clanul», dar mai multe nu vă pot spune acum. Vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a precizat Lucian Viziru, referitor la proiectele sale.

Augustin  e topit după  fetița lui,  Maria
Augustin e topit după fetița lui, Maria

Şi nu doar el are planuri în familia Viziru.  Augustin Viziru (42 de ani) ne anunţa, în urmă cu o săptămână, că va face parte din distribuţia filmului „O secundă”, regizat de Octavian Iacob, şi că aşteaptă premiera unei alte pelicule regizate de Tudor Giurgiu, „Libertate”. Tot de la el am aflat că a slăbit 20 de kilograme şi că se bucură în fiecare zi de rolul de tătic. Fiica lui are 2 ani şi jumătate şi îşi face programul în aşa fel încât să nu stea prea mult despărţit de frumoasa Maria. 

Lucian s-a întors  cu toată familia  în România
Lucian s-a întors cu toată familia în România

Şi fiica lui Adi Minune apare în ultimul episod din „Clanul”

Carmen Simionescu  este „Stăpâna”
Carmen Simionescu este „Stăpâna”

Însă Lucian nu este singurul actor nou din „Clanul”, căci în ultimul episod vom mai avea parte de un personaj special care nu face parte din nici o bandă. Se numeşte Stăpâna şi este interpretată de Carmen Simionescu (24 de ani), fiica lui Adrian Minune, care are o carieră de succes în muzică.

Click! a aflat şi unul dintre secretele sezonului doi al serialului „Clanul”, mult aşteptat de public. Scenariştii îl vor scoate de la naftalină pe Sică Ciomag, interpretat de Bogdan Fărcaş, câştigătorul premiului Gopo. „Personajul lui se va întoarce şi se va răzbuna pe familia lui Bebe Măcelaru, pentru că acesta l-a împuşcat”, ne-au dezvăluit surse de pe platoul de filmare. Dacă vă mai aduceţi aminte, acelaşi personaj a fost şi în „Numai iubirea”, în urmă cu peste 20 de ani, însă atunci nu a fost jucat de nimeni, era doar un nume rostit de alţi actori. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net