Gabriela Spanic, la podcastul lui Viziru: «Mi-a fost frică să nu mor!»

Gabriela Spanic, celebra actriță de telenovele originară din Venezuela, a venit în urmă cu 15 ani în România să joace alături de Lucian Viziru, în telenovela de mare succes la acea vreme, „Numai iubirea” (Pro TV). Cei doi s-au sărutat atunci pasional în telenovelă și au fost la un pas de a trăi o adevărată poveste de dragoste. Viziru nu a uitat-o pe Gabriela nici acum și a invitat-o la o șuetă on-line în podcastul său.

image
Gabriela Spanic a fost otrăvită chiar de asistenta sa Sursa: Instargram

Lucian Viziru și celebra actriță Gabriela Spanic sunt prieteni buni de mai bine de 15 ani! Îi leagă amintiri frumoase din perioada în care "regina telenovelelor" din Venezuela a venit în România și a fost guest-star în telenovela "Numai iubirea".

Celebra actriță a fost invitată la podcastul lui Viziru, unde a vorbit despre multe subiecte sensibile, dar și despre rolurile care au consacrat-o.

Am jucat împreună într-un episod, am fost guest-star-uri în episodul respectiv, după care am cântat, am băut un pahar de șampanie de ziua ei și ne-am luat la revedere . Am vorbit și după ce am plecat din țară. Ultima dată când am vorbit la telefon a fost în urmă cu patru-cinci ani”, a povestit Lucian Viziru, înainte de a începe podcastul cu regina telenovelelor, în care l-au încercat ceva emoții, mai ales că a vorbit în spaniolă.

Gabriela Spanic are acum 48 de ani și este considerată „regina telenovelelor” în Venezuela. Actriţa a adus în discuție în podcastul lui Lucian Viziru momente de groază pe care la trăit în 2010, atunci când a descoperit că fosta ei asistentă; Maria Celeste Fernandez, care a şi primit condamnare pentru tentativă de omor, a otrăvit-o, atât pe ea cât şi pe fiul şi pe mama acesteia cu substanţe toxice.

Fiul actriţei avea atunci aproape doi ani, iar starea acestuia de sănătate a fost una precară. Gabriela Spanic s-a luptat mulţi ani ca fiul ei să îşi rezolve problemele stomacale, urmări ale acestor substanţe.

stanga
dreapta
spanic viziru  jpg
spanic viziru podcast jpg
spanic  jpg
spanic 3 jpg
spanic copil jpg
spanic parinti jpg
spanic 5 jpg
gabriela spanic main jpeg
10 gai spanic bun jpg jpeg
2 gabriela spanic png png
gabriela spanic lucian viziru 1 jpeg
gabriela spanic 4 png
gabriela spanic 7 png
gabriela spanic png
gabriela spanic jpeg
spanic jpeg
Gabriela Spanic (FOTO: TNYF/WENN com) jpeg
Gabriela Spanic jpeg
Cu buzele mărite, cu implanturi în pomeți, Gabriela Spanic e de nerecunoscut jpeg
gabriela spanic lucian viziru 2 jpeg

Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață.

"Vreau să trăiesc 100 de ani! După moarte, voi fi în vacanță!"

Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor.

Mi-e frică rău de moarte, pentru eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu exis suferiță, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100 %.

Nu ai griji! Mama mea a murit anul trecut, tatăl meu este în Venezuela. Ei au fost mereu mândri de mine”, a povestit Gabriela Spanic, în cadrul podcastului lui Lucian Viziru.

"Fiul meu este dragostea vieții mele" 

Povestea de viață a Gabrielei este una presărată cu drame: bărbatul cu care a făcut un copil nu a dorit niciodată să-l cunoască, nu l-a recunoscut și nici nu a fost alături de Gabo, nici măcar atunci când băiețelul a fost grav bolnav, în urma încercării asistentei Mariei Celeste Fernandez de a-l ucide.

Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi. Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual.

E multă presiune din punct de vedere social, în ce privește cum arăți, cum te comporți, Sunt mulți ochi care te privesc tot timpul, dar mă consider o femeie foarte puternică, cu picoarele pe pământ și foarte recunoscătoare.

Visul meu este să fac și un film și să am un restaurant mare cu rețetele mele. trăiesc liniștită undeva lângă mare. Sper să fie în Venezuela, în Los Roques, unul din primele patru cele mai mari arhipelaguri din lume”, a mai declarat actrița.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai bine cotate actriţe de telenovele din lume. Cunoscută datorită rolurilor duble din „La usurpadora” (Uzurpatoarea), „Por tu amor” (Pentru iubirea ta) şi „La intrusa” (Intrusa), Gabi a reuşit, în scurt timp, să fie „regina telenovelelor”. În 2004, aceasta a venit în România şi a avut o scurtă apariţie în telenovela „Numai iubirea”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg