Florin Salam și Betty Stoian se tem pentru viața lor! Au depus plângere la poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani

Ultima actualizare:

Florin Salam și fiica lui au depus plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani, după ce interlopul i-ar fi amenințat pe cei doi. 

Florin Salam și fiica lui se tem pentru viața lor! Foto: colaj/Facebook
Florin Salam și fiica lui se tem pentru viața lor! Foto: colaj/Facebook

Continuă scandalul de pe rețelele de socializare dintre Costeluș de la Clejani, un interlop foarte cunoscut, și Florin Salam. După ce Costeluș a intrat live pe TikTok și a amenințat-o pe Betty Stoian, cântărețul a reacționat imediat.

Manelistul și fiica sa au ajuns marți, 20 decembrie, la secția de poliție, unde au depus o plângere pe numele interlopului pentru amenințare, temându-se pentru viețile lor, potrivit surselor Gândul

„La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei, conform sursei citate.

Florin Salam și Betty Stoian, amenințați de un interlop. Manelistul s-a dus la poliție

Florin Salam și Betty Stoian au mers la poliție
Florin Salam și Betty Stoian au mers la poliție

Tot scandalul a pornit după ce Costeluș de la Clejani i-ar fi amenințat pe Florin Salam și pe Betty Stoian, fiica manelistului, afirmând că „o omoară, o violează, și că face live pe Facebook când îi omoară familia”, într-un videoclip pe care l-a șters ulterior.

Florin Salam i-a dat replica într-o serie de live-uri pe TikTok, în care îl avertizează pe interlop să-i lase în pace familia. „Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, i-a transmis cântărețul.

Florin Salam a reacționat pe Tik Tok, după amenințările lui Costeluș de la Clejani

https://www.tiktok.com/@florinsalamofficial.fp/video/7178972779847355653?embed_source=70846777%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=www.gandul.ro%2Factualitate%2Fexclusiv-florin-salam-depune-plangere-la-politie-impotriva-lui-costelus-de-la-clejani-dupa-ce-interlopul-l-a-amenintat-cu-moartea-pe-tik-tok-fii-cuminte-ca-dup-aia-ma-tin-de-tine-19895577&referer_video_id=7178950659595652358

„Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele, și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea că e copil și nu știe, tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune.

Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher, dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri”, a replicat Salam într-un videoclip pe TikTok.

„Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, a adăugat manelistul.

Scandal pe Tik Tok

Inițial, tot acest episod controversat a pornit după ce Costeluș de la Clejani a început să aibă un limbaj deplasat pe un live făcut de Betty Stoian pe Tik Tok. Ulterior, fiica lui Florin Salam a făcut câteva glume pe seama interlopului.

Supărat pe cele întâmplate, Florin Salam a făcut și el un live în cadrul căruia i-a luat apărarea artistei, însă acest lucru l-a provocat și mai tare pe interlop.

„Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei. 

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greșit că a intrat pe TikTok”, a fost reacția manelistului.

Din moment ce conflictul nu s-a oprit aici, Florin Salam și Betty Stoian au luat decizia de a merge la poliție pentru a depune o plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net