Betty Stoian, amenințată cu moartea de un cuțitar periculos din București. Ce reacție a avut Florin Salam

Ultima actualizare:

De ceva vreme, TikTok-ul a devenit, și în România, o modalitate prin care numeroase personaje cu o mulțime de urmăritori pot să facă bani, în cadrul live-urilor. Chiar dacă nu solicită cadouri din partea spectatorilor, aceștia le acordă, în semn de prețuire. Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a intrat și ea live pe TikTok, însă nu a avut niciun fel de intenție de acest gen. Betty a vrut doar să vorbească cu oamenii care o iubesc, însă pe live-ul său s-a nimerit și Costeluș de la Clejani, un cuțitar periculos. Ce a urmat, mai apoi, întrece orice scenariu de film. 

În ultimul timp, Betty Stoian a tot păstrat legătura cu fanii săi de pe TikTok. Fiica lui Florin Salam s-a gândit să facă asta și serile trecute, însă a atras antipatia unui personaj periculos. 

Florin Salam și-a cerut scuze în numele fiicei sale, Betty

Ajuns pe live-ul făcut de Betty Stoian, Costeluș a început să aibă un limbaj deplasat, după ce fiica lui Florin Salam a făcut câteva glume pe seama lui. Supărat pe cele întâmplate, Florin Salam a făcut și el un live în cadrul căruia i-a luat apărarea artistei, însă acest lucru l-a provocat și mai tare pe Costeluș de la Clejani. 

“Fata mea nu trebuie să se joace cu șmecheri. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik-Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram.

Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe TikTok şi s-a ajuns la situaţia asta. Numai eu ştiu în inima mea ce e…. Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei. 

Florin Salam și Betty
Florin Salam și Betty

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greșit că a intrat pe TikTok”, a fost reacția manelistului.

Costeluș de la Clejani, reacție furibundă după declarațiile lui Salam

Ceea ce trebuia să anunțe sfârșitul războiului a fost, de fapt, începutul acestuia. Iritat de faptul că Florin Salam i-a luat apărarea fiicei sale, cuțitarul a început să facă alte live-uri și să-l înjure atât pe manelist, cât și pe familia acestuia. 

Inițial, Costeluș de la Clejani a mărturisit că totul i se iartă lui Salam, dacă îi va cere iertare în genunchi. Ulterior, personajul periculos s-a răzgândit și a început să adreseze injurii pe care nu le putem reproduce, la adresa lui Salam și a familiei sale, după care i-a amenințat pe toți cu moartea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net