Adriana Antoni dezvăluie cum s-a «tocmit» la nunta lui Salam? „A vrut «Iubirea mea»! O știe pe de rost!”

#Exclusiv Click!

De 20 de ani face naveta între două continente! Adriana Antoni (47 de ani) a dat, mai nou, America pe România. După pandemie, solista este foarte cerută pe la petreceri în toată țara. Florin Salam însăși a vrut-o la nunta sa, de la malul mării, cu frumoasa Roxana Dobre. Manelistul i-a cerut Adrianei să-i cânte două piese, pe care el le știe pe de rost!

Adriana Antoni dezvăluie cum s-a «tocmit» la nunta lui Salam?
Adriana Antoni dezvăluie cum s-a «tocmit» la nunta lui Salam?

Jumătate din an la București, cealaltă jumătate la New York! Cam așa s-au desfășurat ultimii 20 de ani din viața Adrianei Antoni, care este căsătorită cu un cetățean american. Pandemia a prins-o pe solistă în America, iar, îndată ce s-a dat liber la călătorii, Adriana a revenit în țară. Nu a mai putut să plece din România, artista fiind foarte cerută îndeosebi la nunți și la botezuri, chiar și de către colegii ei.

Citește și: Cezara Dafinescu, actriță în noul videoclip al Adrianei Antoni. În proiect apare și Gheorghe Zamfir

„Nu m-am mutat în America!”

Nu m-am mutat în America! E adevărat că în America m-a prins pandemia. Eu stau în Romania majoritatea timpului. Mai mult de câteva săptămâni eu nu pot să stau în America..

Oriunde merg mă mândresc că sunt româncă. Românii știu să se distreze, să-și trăiască viața din plin! Eu iubesc folclorul nostru, tradițiile! Am melodii de Marmamures, de Ardeal, compuse de mine”, ne-a declarat Andriana Antoni.

Vezi și: Ce superstiție a ținut Florin Salam la nunta cu Roxana Dobre. Biserica și nașii au fost aleși de „frică”

„Florin Salam a avut o nuntă superbă! A fost cadoul meu! ”

Colegii de breaslă o solicită și ei, mai nou, să le cânte cu prilejul celor mai importante evenimente din viață. Florin Salam în persoană a cerut-o special pe Adriana la nunta lui cu frumoasa Roxana, eveniment ce a avut loc la Mamaia. Manelistul i-a cerut Adrianei să-i cânte la nuntă două piese de suflet, din repertoriul ei, pe care le și știe pe de rost.

Află și: Cununia religioasă a lui Florin Salam, nerecunoscută de Biserică? Iată motivele!

Florin Salam e prietenul meu de ani de zile. El a vrut să vin să-i cânt la nuntă «Iubirea mea» și «Sufletul pereche»! Le știe pe de rost piesele astea! A fost cadoul meu, nu i-am luat bani!

E o mare onoare pentru mine faptul că ai mei colegi mă vor lângă ei în aceste momente importante din viața lor, mai ales într-un moment atât de intim și de frumos cum e nunta.

Nunta am fost, pur și simplu, superbă, ne-am bucurat de viață. Îi felicit din tot sufletul meu! S-au distrat, a fost lume frumoasă, decor frumos! Nu am cuvinte!”, a mai spus vedeta.

„Am foarte mare grijă de sănătate! Mănânc numai bio!”

La 47 de ani, Adriana Antoni reușește să se mențină în formă cu un regim de viață sănătos. Artista a slăbit, recent, mai puțin de 20 de kilograme, ținând o dieta drastică pe bază de hrișcă și chefir.

Secretul este sa te simți bine în papucii tăi, să iubești pe toată lumea din jur,  să nu faci rău nimănui, să faci ceea ce-ți place și să ai foarte mare grijă de sănătate.

Eu am foarte mare grijă la ceea ce mănânc, nu consum decât produse bio aici acasă, dar când sunt pe drumuri nu prea reușesc asta. Mi-ar plăcea ca totul în jurul nostru să fie natural, așa cum era când eram copii”, ne-a mărturisit solista.

„N-am crezut că o să cânt vreodată cu Zamfir!”

Adriana Antoni a colaborat cu numeroși artiști de excepție, printre care se numără Frații Advahov, dar și maestrul Gheorghe Zamfir. Solista este una dintre puținele interprete aflate în grațiile maestrului Zamfir.

Artistul a acceptat să cânte alături de ea melodia “Vremuri bune să se întoarcă”. Și Ilie Năstase și-a făcut apariția într-unul din videoclipurile interpretei. De altfel, Adriana i-a cântat și lui Năstase la nunta lui cu Brigitte Sfăt.

Nu rata nici: Uite ce versuri triste are piesa pe care Brigitte i-a dedicat-o lui Ilie Năstase la nuntă

Când îl vedeam pe Zamfir la televizor atunci când eram copil nu-mi imaginam vreodată ca o să cânt cu el. E vorba nu doar de Zamfir, ci și de Irina Loghin, Elena Merișoreanu!”, a mai spus artista din Banat.

„Mama mea nu mai e!” Și-a luat adio de la ea prin telefon!

Adriana Antoni poartă, însă, în suflet o tristețe de nedescris. Mama ei avea sa își găsească sfârșitul în 2005, dintr-o eroare medicală. Femeia a suferit o operație și, la scurt timp, avea să moară.

Ultima discuție cu mama ei a avut loc la telefon, în timp ce artista se afla în avion. Odată ajunsă acasă, însă, interpreta nu și-a mai prins în viață mama.

Cezara Dafinescu a jucat rolul mamei mele într-un videoclip. Mama mea nu mai e, că ar fi jucat ea rolul. Cezara e născută în aceeași zi cu mama mea!”, a mai spus, cu tristețe în glas, artista.

Adriana Antoni este una dintre cele mai iubite cântărețe din Banat. S-a născut la Lugoj la 29 noiembrie 1975 și are două surori. Ar fi putut deveni medic sau avocat, dar ea a ales muzica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net