Adrian Minune, primele declarații după externare. Cum se simte artistul: „Era să dau colțul!”

Ultima actualizare:

Adrian Minune a avut în ultima perioadă câteva probleme de sănătate și pe 3 aprilie posta un video pe pagina sa de Instagram, dintr-o rezervă de spital, în care își anunța fanii că este bine și că urmează să se întoarcă acasă, trecând cu bine peste cumpăna din viața lui.

Are credință în Dumnezeu

Invitat ieri împreună cu toată familia sa în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, pe lângă faptul că s-a emoționat, ca de fiecare dată, atunci când  a vorbit despre copiii săi, Adrian Minune a făcut o paranteză și a mărturisit că a avut un moment în care s-a temut pentru viața lui, dar cu credință în Dumnezeu și cu încredere a reușit să treacă peste.

„Mai mult decât Dumnezeu nu se poate altceva. Ne-a ajutat în cele mai multe clipe, în cele mai grele clipe! Și eu, cât de curând, acum o lună și vreo 2 zile, o lună și o săptămână, am avut o problemă  dar nu aș vrea să vorbesc pentru că eu am fost în Turcia și am făcut o intervenție și mi-a dăunat mai târziu, peste 6 luni de zile, chiar am fost și la televizor…și nu vreau să vorbesc de nimeni, deloc.  A fost ok, mi-am revenit, era să dau colțul pe bune dar sunt bine,  mulțumesc lui Dumnezeu. După ce am ieșit din spital am fost în Marbella, ne-am simțit bine, vacanță, frumos! Ieri am fost la pește, a fost și Sofi  (n.r.: nepoata, fiica lui Karmen), a prins doi pești…”, a povestit Adrian Minune, trecând la lucruri mai vesele. 

„Am poftă de viață!”

Apoi artistul a povestit că viața i s-a schimbat total și se bucură din plin de tot ceea ce i se întâmplă, preferând să petreacă mai mult timp în compania copiilor săi.

„De o lună și ceva Dumnezeu mi-a dat o nouă viață. M-am reinventat, am renăscut! Am terminat cu alte vicii, adică cu băutura, cu șprițurile, să stau până mai târziu. Stau lângă copiii mei mult mai mult. Mă trezesc la 7 dimineața, chiar dacă vin la 5. Eu până la ora 12 am făcut foarte multe chestii care pentru mine până acum au fost niște gusturi negustate! Niște specialități pe care eu încă nu  am pus mâna pe ele. Acum le gust și îmi place. Când mă uit pe geam și văd că nu e lumină parcă îmi pare rău. Când s-a crăpat de zi, eu deja am făcut duș. M-am tras la față, sunt frumos, am scos piese noi. Am o poftă de viață încât nici nu îți închipui!”, a mărturisit Adrian Minune în emisiunea lui Cristi Brancu.

Devine bunic pentru a doua oară la jumătatea lunii iunie

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu (20 ani) se pregătește să aducă pe lume, prin cezariană, la jumătatea lunii iunie, o fetiță, cea de-a doua nepoată a lui Minune, care este așteptată cu nerăbdare de toată familia celebrului manelist. Fetița va purta numele de Noa Zenayda.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net