Adrian Minune a ajuns în stare gravă la spital! Cum se simte acum manelistul: „Cât să mai reziste?”

#Exclusiv Click!

Adrian Minune a fost internat de urgență la spital, chiar înainte de Paște. Familia manelistului a trecut prin momente de panică maximă, atunci când solistului i s-a făcut brusc rău! A fost internat, de urgență, la o clinică privată din Capitală! Fiica cea mare a manelistului, Carmen Simionescu, a făcut declarații în ce privește starea de sănătate a tatălui ei .

Adrian Minune (49 de ani) a cedat chiar înainte de Paște! Manelistul s-a simțit foarte rău, din cauza epuizării, și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

A fost dus de către familie la o clinică privată din Capitală, unde, după câteva controale în regim de urgență, medicii au decis să-l interneze, starea cântărețului de manele nefiind deloc una bună. Inițial, Minune a fost suspect de Covid, însă testele au arătat că era negativ.

Ce boală i-a pus capac lui Adrian Minune? „Organismul a cedat și el, face totuși 50 de ani!”

Manelistul a fost supus, pe timpul internării de câteva zile, unor investigații amănunțite, în urma cărora medicii i-au pus diagnosticul de diverticulită. Minune a fost, între timp, externat și este nevoit să urmeze un tratament complex la domiciliu.

S-au adunat, concerte peste concerte, oboseală, epuizare fizică. De când mă știu, tata este tot timpul plecat de acasă. Cât să mai reziste și organismul ăsta lui? Tata face 50 de ani! S-a neglijat pe el! În 50 de ani, este prima dată când se internează într-un spital!”, ne-a declarat Carmen Simionescu, fiica cea mare a manelistului.

Carmen a mai precizat că starea tatălui ei s-a ameliorat în urma internării în spital, dar manelistul va trebui să fie mai atent, de acum încolo, la regimul său de viață, care este unul foarte stresant și solicitant.

Adrian Minune, pe numele său real, Adrian Simionescu, este un celebru cântăreț de manele. S-a născut pe 24 septembrie 1974, în comuna Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov. A cântat de-a lungul carierei sale sub mai mult titulaturi, precum: Adrian Copilul Minune, Adi de Vito sau Adrian Minune. Solistul a jucat în două filme, Gadjo dilo (1997) și Furia (2002).

A cochetat și cu politica o vreme când a deținut funcția de consilier local al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos. A demisionat, însă, pe 20 aprilie 2011.

Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, au împreună trei copii. Karmen, Adriana și Adrian Junior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net