Adrian Minune, cu lacrimi în ochi! Artistul mai vrea un nepot de la fiica mai mică, Adriana

Ultima actualizare:

Atunci când vorbește despre copiii și nepoții săi, Adrian Minune (48 ani) are mereu ochii în lacrimi. Și asta pentru că de câte ori este întrebat ce își dorește pentru el, celebrul artist răspunde mereu: „Îmi doresc fericirea și nemurirea copiilor mei!”.

Adrian Minune așteaptă ca fiica sa cea mică să nască

Așa se întâmplă și acum, când Minune este în așteptarea celui de-al doilea nepot pe care, de data asta, i-l va dărui fiica lui cea mică, Adriana Simionescu (20 ani), care este însărcinată în 3 luni. Familia lui Adrian Minune speră ca bebelușul Adrianei să fie băiețel pentru că au deja o nepoțică, pe Sofia, în vârstă de 3 ani, din partea fiicei sale mai mari, Karmen (25 ani).

Aș vrea și de la Adriana  mea, un nepoțel! E foarte frumos că vrea băiețel, e bine să mai vină un băiețel, că avem o nepoțică de la Karmen! Suntem bine, suntem fericiți, avem tot ce ne dorim, mulțumim bunului Dumnezeu că ne dă sănătate, că are grijă de soția mea, de mama mea, de soacra mea, de toată lumea în mod egal!”, a declarat Adrian Minune, cu ochii în lacrimi, în emisiunea Exclusiv VIP a lui Cristi Brancu.

Cum o să împartă Adrian Minune dragostea sa pentru nepoți?

Inima mea este mare, o să am grijă și de nepoată și de nepoțel, cum spun copiii mei, eu cred că totul o să fie bine pentru că sunt iubiri diferite începând de la mamă, la soție, la copil, la nepot!”, a mai adăugat celebrul interpret de manele.

Și soția lui Adrian Minune, Cati Simionescu (47 ani) este foarte încântată de faptul că familia lor se va mări din nou anul viitor. Ea vorbește tot de un nepot, semn că își doresc cu toții un băiețel din partea fiicei lor mai mici, Adriana.

Adi mă face să plâng de fiecare dată, el are multă iubire de dăruit și indiferent că mai vine un nepoțel sau că mai vin 5-6-7 nepoți, el o să îi iubească pe toți la fel, ca și mine de altfel. Familia noastră se bucură de multă iubire, noi suntem 5, 6 cu Sofi acum, nepoțica noastră din partea lui Karmen, suntem un singur suflet. Mă bucur din toată inima mea că pot să fiu în picioare, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă din viața mea, că pot să fiu lângă  ei, să se bucure de mine și eu de ei, îmi doresc ca fiecare secundă din viața mea să o trăiesc ca și când ar fi ultima. Sunt foarte fericită! Anul acesta, Crăciunul acesta este pentru noi  de două ori mai fericit, pentru că ne mai vine un nepoțel de la Adriana!”, a declarat și soția lui Adrian Minune, Cati, la fel de emoționată.

Adriana Simionescu este însărcinată în 3 luni

Adriana Simionescu o să fie o mămică tânără. Ea are acum 20 de ani și este însărcinată în 3 luni urmând să nască prin cezariană, dacă totul va decurge conform planului, pe 1 iulie 2023. Sexul copilului nu a fost încă dezvăluit dar atât ea cât și părinții ei și-ar dori ca bebelușul să fie băiețel. Urmează cât de curând un “gender reveal” care este atât de la modă în rândul vedetelor!

Eu am o dorință, vreau să fie băiat, este pur și simplu dorința mea, dar dacă o să fie fată o să fie la fel de iubită, poate mai răsfățată decât ar fi un băiat!”, ne-a declarat Adriana Simionescu pentru Click! Se pare că fiica cea mică a lui Adrian Minune și-a ales deja și nașii de botez ai bebelușului său, aceștia fiind chiar sora ei mai mare, Karmen, împreună cu soțul ei. De altfel, anul viitor, Adriana își va uni destinul cu soțul ei, Nicu, urmând ca ce doi să facă și cununia civilă, poate chiar și nunta în același timp.

Nașii de botez, da, vor fi sora mea, Karmen, și soțul ei. Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie nasa. Mi-am dorit pentru copilul meu să aibă o nașă care să îl iubească din suflet. Cine poate să îl iubească mai mult? Nu am cum să o pun nașă pe mama, așa că sor-mea e cea mai potrivită!”, ne-a declarat cu zâmbetul pe buze Adriana, care nu știe cum o să împartă dragostea între nepoțica ei, Sofi, fetița lui Karmen, și bebelușul care urmează să vină în familia ei. „Mă gândeam care o să fie diferența între Sofi, nepoțica mea, și copilul meu, dacă o să existe vreuna, mi-a zis sora mea, Karmen, că o să existe…”, a mai spus Adriana.

Cel mai bun sfat primit de la mama ei, Cati

Care a fost  cel mai bun sfat primit de Adriana de la mama ei, atunci când a rămas însărcinată, fiica cea mică a lui Adriana Minune ni l-a dezvăluit pe deplin. „Sunt foarte fericită pentru acest dar de la Dumnezeu, o să fiu o mămică tânără! Mama mi-a zis că de acum încolo viața mea se va schimba radical. Mi-a zis să-mi iubesc copilul cu toată inima mea și să-i pun pe ei pe primul loc! Mi-a zis ceva de genul: „De azi înainte tu nu mai trăiești doar pentru tine, trăiești pentru ei, pentru el, pentru copilul tău, fată, băiat, ce este, trebuie să trăiești mai mult pentru el, decât pentru tine. Când ai o mamă așa, îți setează niște standarde foarte înalte și nu știi ce trebuie să faci exact ca să fii ca ea! Tocmai de asta noi avem o educație așa bună, este meritul ei!”, a mai declarat, mândră de familia ei, cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net