Bombă în showbiz! Finul lui Adrian Minune, arestat în același dosar cu nașul Adelinei Pestrițu

Nașul Adelinei Pestrițu nu este singurul care a fost arestat de Poliție, pentru acuzații de trafic de droguri, iată că și finul lui Adrian Minune, Mihai Aurel, zis Pitbull, a fost săltat de autorități și aruncat după gratii în același, fiind suspectat și de trafic de persoane. 

Adrian Minune și Adelina Pestrițu
Adrian Minune și Adelina Pestrițu

Furtună mare în showbiz de când Poliția l-a arestat pe Daniel Rafte, nașul Adelinei Pestrițu, într-un dosar ce include trafic de droguri. Rafte nu a acționat singur, iar pe lângă ceilalți care i-au fost complici, se numără și finul lui manelistului Adrian Minune, pe numele său Marius Mihai, cunoscut în lumea interlopă cu porecla de Pitbull. 

Citește și: Nașul de cununie al Adelinei Pestrițu, arestat pentru trafic de droguri

Finul celebrului manelist a fost arestat la rândul său de autorități, însă acuzațiile sunt mult mai grave decât în cazul lui Daniel Rafte, nașul Adelinei. Finul lui Adrian Minune este acuzat nu numai de trafic de droguri, ci și de trafic de carne vie, fapte care i-ar putea aduce mulți ani după gratii.

Nu rata nici: Concubina nașului Adelinei Pestrițu, anchetată în dosarul traficului de droguri

Marius Mihai este un cunoscut interlop din Constanța, fost taximetrist, care a fost implicat în mai multe scandaluri cu legea. În urmă cu 11 ani, Adrian Minune i-a fost naș de cununie, artistul pășind în biserica «Patru martiri» pe covorul roșu. 

Pe finul meu îl cunosc de 15 ani şi l-am cununat, dovadă că eu nu am uitat de unde am plecat. Finul meu are nevoie de un părinte spiritual, aşa cum eu ştiu să fiu„, declara la vremea aceea Adrian Minune despre Marius Mihai, potrivit CanCan

Află și: Nașul de cununie al Adelinei Pestrițu, arestat pentru trafic de droguri

La data de 21 septembrie 2022 Poliția a arestat trei persoane într-un dosar de trafic de stupefiante. Printre cei săltați de autorități s-au numărat finul Adelinei Pestrițu, Daniel Rafte, dar și finul celebrului Adrian Minune, Marius Mihai. Potrivit ultimelor informații aceștia ar fi contestat decizia arestului preventiv, însă judecătorii au respins solicitarea.

Atât Daniel Rafte, cât și Marius Mihai riscă o pedeapsă de 5 până la 12 ani de închisoare. Alături de Daniel Rafte este anchetată și iubita acestuia,  Oana Gârbea, denumită „Regina Prahovei”, pentru consum de substanțe interzise. 

Adelina Pestrițu: «Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel»

Adelina Pestrițu s-a grăbit să clarifice situația, după ce numele ei a fost asociat cu cel nașului ei de nuntă, Daniel Rafte. Influencerița a declarat pe rețelele de socializare că nu are nimic de-a face cu această poveste și că relația dintre ea și Rafte este practic inexistentă. Pestrițu a subliniat că nu știa nimic despre afacerile ilegale în care acesta era implicat.

„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede. Niciodată pe parcursul relației noastre, atât cât a durat, nu am avut cunoștință sau bănuieli despre acțiuni contrare legii sau moralei.

Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel. Înțeleg nevoia de a folosi nume de persoane cunoscute pentru a genera titluri și vizualizări, însă nu înțeleg de ce cineva ar folosi un nume într-o poveste gravă care nu îl implică.

Familia mea nu este nici ”devastată”, nici ”distrusă”, familia mea nu implică aceste persoane. Familia mea reală este însă îngrijorată de faptul că suntem aruncați fără vină în acest vârtej al senzaționalului. Respect fiecare om care are un rol în viața mea.", a afirmat Adelina Pestrițu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg