Bill Gates este bunic! Fiica sa, Jennifer, a anunțat nașterea primul ei copil

Ultima actualizare:

Mare bucurie în familia co-fondatorului Microsoft, Bill Gates (67 de ani)! Acesta tocmai a devenit bunic. Fiica sa cea mare, Jennifer Gates (26 de ani), a anunțat nașterea primul ei copil și al soțului ei, Nayel Nassar (32 de ani).

Jennifer Gates a anunțat nașterea primul ei copil și al soțului ei Nayel Nassar (foto: Instagram)
Jennifer Gates a anunțat nașterea primul ei copil și al soțului ei Nayel Nassar (foto: Instagram)

Luni, fiica co-fondatorului Microsoft, Jennifer, a făcut marele anunț că a devenit mămică prin intermediul rețelelor de socializare. A publicat pe Instagram o fotografie în care își ține copilul în brațe și îi arată piciorușul, fără a dezvălui fața sau sexul bebelușului. „Trimitem dragoste din partea micuței noastre familii sănătoase”, a fost descrierea care a însoțit imaginea.

Miliardarul Bill Gates a distribuit și el aceeași postare la povestea sa de pe aceeași platformă, unde și-a exprimat mândria: „Felicitări Jenn și Nayel. Sunt atât de mândru”. Și proaspăta bunicuță, Melinda French Gates (58 de ani), și-a exprimat fericirea comentând la fotografia fiicei sale: „Bine ai venit pe lume. Inima mea tresaltă de bucurie. Nu am putut fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să vă văd pe voi doi devenind părinți”.

Anunțul a fost făcut pe Instagram, cu o fotografie o bebelușului (foto: Instagram)
Anunțul a fost făcut pe Instagram, cu o fotografie o bebelușului (foto: Instagram)

Jennifer Katharine Gates s-a născut pe 26 aprilie 1996. Și-a urmat diploma de licență în biologie umană la Universitatea Stanford, iar în prezent este candidată la școala de medicină Icahn din New York. Pe Instagram, Jennifer, care are peste 500.000 de urmăritori, se descrie ca fiind o iubitoare de carte și proaspăt căsătorită. Și este, de asemenea, pasionată de călărie. Ea și Nayel Nassar au devenit soț și soție în octombrie 2021, ceremonia având loc la casa ei din Westchester. În luna noiembrie a anului trecut, au anunțat că așteaptă primul lor copil, relatează MoneyControl.

Bill Gates a divorțat de Melinda în 2021, după 27 de ani de căsnicie

Părinții ei, Bill și Melinda, au divorțat în 2021 după 27 de ani de căsnicie. Anunțul că fiica s-a este însărcinată și el va deveni bunic, a fost un moment de „auto-reflecție” pentru miliardar. Întrebat la momentul respectiv pe un forum online ce lecții îi va transmite nepotului sau nepoatei sale, acesta a răspuns: „Cred că îi ajuți mai ales pe copii dând un exemplu bun și oferindu-le timp atunci când vor. Sper să am cât mai mult timp cu toți nepoții și nepoatele pe care le voi avea pentru a îmi împărtăși fascinația față de lume cu ei”.

El a adăugat că faptul că a deveni bunic l-a făcut să se gândească la modalități de a le asigura un viitor mai bun, în ceea ce privește sănătatea, politica și clima.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png