Fiica lui Bill Gates. Pozele care îi vor bloca sistemul de operare tatălui

Ultima actualizare:

Balerina Phoebe Gates, studentă de 19 ani la prestigioasă Universitate Stanford, a publicat o fotografie în bikini care ar putea să îi „dea erori” celebrului ei tată, Bill Gates, inventatorul sistemului de operare Windows, de asemenea, cunoscut pentru blocajele virtuale.

Phoebe nu a publicat întâmplător respectiva fotografie, poza fiind prima dintr-un set de trei imagini. Ea militează pentru libertatea femeilor de a alege să avorteze, ca răspuns al unui caz judiciar din Statele Unite ale Americii care a stârnit o dezbatere pe acest subiect.

Militează pentru libertatea de a face avort

Fiica lui Bill Gates a scris pe fotografia publicată pe contul de Instagram „Corpul meu/ Alegerea mea”.

A doua fotografie este un vizual cu harta SUA care conține sloganul „Gata cu interdicțiile asupra trupurilor noastre” și cu o explicație referitoare la dezbaterea din SUA care arată că un număr de 26 de state americane ar putea să scoată în afara legii avorturile.

A treia fotografie conține linkuri către diverse entități care susțin avorturile la cerere. Phoebe Gates a explicat faptul că nu este „timidă când vine vorba despre corpul ei și nu tac atunci când mi se pun interdicții în legătură cu trupul meu”.

Citește și: Recomandările lui Bill Gates în materie de căsnicie. Ce a spus despre fosta soție

”Fiecare persoană are dreptul de a avea acces la un sistem medical pentru fertilitate și viața sexuală. În acest moment, Curtea Supremă se pregătește să pună capăt dreptului constituțional la avort. Fii alături de mine și de milioane de alte femei în lupta pentru acest drept uman elementar”, a mai transmis Phoebe Gates.

Bill și Melinda gates au trei copii

Tânăra studentă este fiica lui Bill Gates din relația cu fosta sa soție, Melinda. Postarea sa a captat atenția surorii ei mai mari, Jennifer, 26 de ani, care și-a manifestat susținerea față de mesajele transmise de aceasta. Cele două fete mai au un frate, Rory.

Fiica lui Bill Gates este o balerină debutantă în cadrul unei școli de profil din New York. Ea a urmat cursurile Școlii Americane de balet, din cadrul Centrului Lincoln.

Citește și: Bill Gates are Covid-19! Primele declarații ale mogulului Microsoft

Phoebe Gates nu ezită să își etaleze talentul la dans sau calitățile fizice de invidiat și postează clipuri în care, uneori, își ia la dans chiar celebrul tată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net