Bill Gates are Covid-19! Primele declara╚Ťii ale mogulului Microsoft

11 mai 2022

Bill Gates a fost diagnosticat cu Covid-19, iar marele ╚Öef al Microsoft a f─âcut anun╚Ťul ├«n stilul s─âu caracteristic, adic─â pe re╚Ťelele de socializare. 

1 bill gates gettyimages 1185999102 jpg jpeg
Bill Gates are Covid-19. Primele declara╚Ťii ale mogulului Microsoft

Bill Gates, 66 ani, a contactat Coronavirus, ├«ns─â acest diagnostic nu-l sperie de fel pe directorul Microsoft, care a f─âcut anun╚Ťul pe Twitter. 

Cite╚Öte ╚Öi Recomand─ârile lui Bill Gates ├«n materie de c─âsnicie. Ce a spus despre fosta so╚Ťie

╚śeful Microsoft se declar─â recunosc─âtor c─â a f─âcut schema complet─â de vaccinare ╚Öi boosterul ╚Öi ╚Öi-a asigurat fanii c─â este vorba doar de o form─â u╚Öoar─â, care nu l-a afectat prea mult. Gates a mai ad─âugat c─â are parte de cele mai bune ├«ngrijiri medicale ╚Öi c─â la acest moment se afl─â ├«n autoizolare. 

Bill Gates a ├«n╚Öelat-o pe so╚Ťia sa cu o angajat─â

Bill  Gates a trecut printr-un divor╚Ť dureros de so╚Ťia sa, Melinda, 57 de ani, dup─â un mariaj care a durat 27 de ani. Fosta so╚Ťie a lui Gates a decis s─â pun─â cap─ât mariajului, anul trecut, ├«n urma unor dovezi cople╚Öitoare, care confirmau c─â directorul Microsoft a ├«n╚Öelat-o, cu o angajat─â, ├«n urm─â cu 20 de ani. 

Miliardarul a fost extrem de afectat de divor╚Ťul de femeia care i-a fost al─âturi mai mult de dou─â decenii ╚Öi care i-a d─âruit trei copii, Jennifer Katharine, de 25 de ani, Rory John, de 22 de ani, Phoebe Adele, de 19 ani.

Bill Gates a decis s─â d─âr├óme casa ├«n care locuit al─âturi de so╚Ťie

Bill Gates, unul dintre cei mai boga╚Ťi oameni din lume, de╚Ťin─âtorul unei averi fulminante de 134,1 miliarde de dolari, a suferit enorm din cauza divor╚Ťului, a╚Öa c─â a decis s─â d─âr├óme vila de lux, ├«n care a locuit cu fosta sa so╚Ťie. 

 ╚śeful Microsoft a decis s─â demoleze complet casa de pe malul Oceanului Pacific, unde a petrecut mai multe momente frumoase al─âturi de Melinda, ╚Öi s─â construiasc─â o locuin╚Ť─â nou─â.

Cite╚Öte ╚Öi Bill Gates, despre Omicron: ┬źPosibil s─â intr─âm ├«n cea mai grav─â parte a pandemiei┬╗

Gates are planuri mari pentru aceast─â vil─â, care va include ┼čase dormitoare, patru b─âi, piscin─â de sticl─â ╚Öi un ┼čemineu. La acest lux exorbitant se adaug─â ╚Öi o priveli╚Öte unic─â asupra Oceanului Pacific. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg