Bill Gates are Covid-19! Primele declara╚Ťii ale mogulului Microsoft

Bill Gates a fost diagnosticat cu Covid-19, iar marele ╚Öef al Microsoft a f─âcut anun╚Ťul ├«n stilul s─âu caracteristic, adic─â pe re╚Ťelele de socializare. 

1 bill gates gettyimages 1185999102 jpg jpeg
Bill Gates are Covid-19. Primele declara╚Ťii ale mogulului Microsoft

Bill Gates, 66 ani, a contactat Coronavirus, ├«ns─â acest diagnostic nu-l sperie de fel pe directorul Microsoft, care a f─âcut anun╚Ťul pe Twitter. 

Cite╚Öte ╚Öi Recomand─ârile lui Bill Gates ├«n materie de c─âsnicie. Ce a spus despre fosta so╚Ťie

╚śeful Microsoft se declar─â recunosc─âtor c─â a f─âcut schema complet─â de vaccinare ╚Öi boosterul ╚Öi ╚Öi-a asigurat fanii c─â este vorba doar de o form─â u╚Öoar─â, care nu l-a afectat prea mult. Gates a mai ad─âugat c─â are parte de cele mai bune ├«ngrijiri medicale ╚Öi c─â la acest moment se afl─â ├«n autoizolare. 

Bill Gates a ├«n╚Öelat-o pe so╚Ťia sa cu o angajat─â

Bill  Gates a trecut printr-un divor╚Ť dureros de so╚Ťia sa, Melinda, 57 de ani, dup─â un mariaj care a durat 27 de ani. Fosta so╚Ťie a lui Gates a decis s─â pun─â cap─ât mariajului, anul trecut, ├«n urma unor dovezi cople╚Öitoare, care confirmau c─â directorul Microsoft a ├«n╚Öelat-o, cu o angajat─â, ├«n urm─â cu 20 de ani. 

Miliardarul a fost extrem de afectat de divor╚Ťul de femeia care i-a fost al─âturi mai mult de dou─â decenii ╚Öi care i-a d─âruit trei copii, Jennifer Katharine, de 25 de ani, Rory John, de 22 de ani, Phoebe Adele, de 19 ani.

Bill Gates a decis s─â d─âr├óme casa ├«n care locuit al─âturi de so╚Ťie

Bill Gates, unul dintre cei mai boga╚Ťi oameni din lume, de╚Ťin─âtorul unei averi fulminante de 134,1 miliarde de dolari, a suferit enorm din cauza divor╚Ťului, a╚Öa c─â a decis s─â d─âr├óme vila de lux, ├«n care a locuit cu fosta sa so╚Ťie. 

 ╚śeful Microsoft a decis s─â demoleze complet casa de pe malul Oceanului Pacific, unde a petrecut mai multe momente frumoase al─âturi de Melinda, ╚Öi s─â construiasc─â o locuin╚Ť─â nou─â.

Cite╚Öte ╚Öi Bill Gates, despre Omicron: ┬źPosibil s─â intr─âm ├«n cea mai grav─â parte a pandemiei┬╗

Gates are planuri mari pentru aceast─â vil─â, care va include ┼čase dormitoare, patru b─âi, piscin─â de sticl─â ╚Öi un ┼čemineu. La acest lux exorbitant se adaug─â ╚Öi o priveli╚Öte unic─â asupra Oceanului Pacific. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg