Au început filmările pentru Protevelion 2024. Vezi cine prezintă de data aceasta programul de Anul Nou!

Ultima actualizare:

Deși mai avem o lună și jumătate până când vom trece în noul an, Pro TV deja a dat startul pregătirilor pentru programul special pe care îl va difuza de Revelion. Pentru al treilea an consecutiv, Pro TV face „Protevelionul”  și mizează pe divertisment cu multe momente muzicale și comice.

Prezentatorii Raluka și Pavel Bartoș, alături de Andra și Vlăduța Lupău
Prezentatorii Raluka și Pavel Bartoș, alături de Andra și Vlăduța Lupău

Și în acest an emisiunea dintre ani va fi prezentată de același cuplu care a devenit deja foarte îndrăgit - Pavel Bartoș și Raluka. Cei doi au format o echipă redutabilă și în anii trecuți, prin urmare șefii postului tv din Pache Protopopescu vor să transforme această formulă de prezentare într-o adevărată tradiție.

Pavel Bartoș și Raluka, gazde din nou

Pavel Bartoș a și postat pe contul său de Instagram o imagine de la filmările pentru „Protevelion”, care au început pe 7 noimenrie, așa cum dezvăluie paginademedia.ro. În fotografie, Bartoș apare alături de Andra, Raluka și Vlăduța Lupău.

Câtă frumusețe! La soare te poți uita, dar la mine ba…”,  a scris actorul pe contul său de Instagram. Iar Smiley i-a dat imediat replica, prin intermediul unui comentariu hazliu: Între două nu te plouă… între trei …lipsește Andrei.

Tot Pavel Bartoș a fost și cel care a dezvăluit și câteva dintre vedetele care se vor distra în Noaptea dintre Ani în platoul de la „Protevelion”. Din imaginile publicate pe Story chiar de Pavel reiese că o parte din gașca de la „Săriți de pe fix” va fi în studio. Printre ei: Paul Ipate, Sore,  Anna Lesko, Lucian Ghimiși, Cosmin Seleși. Dar nici „Clanul” nu va lipsi de la distracție, fiind reprezentat de actrițele Carmen Tănase și Elvira Deatcu.

Adrian Minune, invitat la „Protevelion”

Irina Rimes și Adi Minune, eleganți la Protevelion
Irina Rimes și Adi Minune, eleganți la Protevelion

Și invitații surpriză continuă! De pe contul de Facebook al solistului Adrian Minune aflăm că și el va fi prezent la „Protevelion”, asta după ce celebrul manelist a apărut și într-un episod din „Clanul”. Colaborarea cu Pro Tv devine din ce în mai solidă și suntem nerăbdători să vedem unde va mai fi cooptat. Să nu uităm că și fiica lui ce mare, Karmen, a avut un rol important în serialul Pro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net