Topul celor mai scunzi maneliști din România. Nu, nu Adrian Minune ocupă locul 1!

Te-ai gândit vreodată care sunt cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră și cine îmbrățișează primul loc în top? Ei bine, în rândurile de mai jos, Click! îți prezintă numele celui mai scund manelist. Și nu, nu este vorba despre faimosul cântăreț Adrian Minune.

Cei mai scunzi maneliști din România / foto: Colaj Click!
Cei mai scunzi maneliști din România / foto: Colaj Click!

Cu siguranță te-ai fi gândit că locul pentru cel mai scund manelist din industria muzicală românească îi corespunde lui Adrian Minune, însă adevărul este cu totul altul. Nu cunoscutul manelist este cel mai scund din breaslă, locul I fiind ocupat de însuși Edy Talent.

Edi Talent, cel mai scund manelist. Ce înălțime măsoară artistul?

Zicala „esențele tari se țin în sticluțe mici” este confirmată de cinci maneliști celebri din România care, deși nu au cea mai mare înălțime, cu succesul și talentul lor reușesc să atingă țeluri înalte.

Babi Minune, Mihăiță Piticu, Ionuț Cercel și Adrian Minune se clasează în topul celor mai scunzi cântăreți de manele, în frunte cu nimeni-altul decât Edy Talent. Artistul măsoară doar 1 metru înălțime, motiv pentru care îi revine titlul de cel mai scund manelist.

Iată ce înălțime au ceilalți maneliști din România

La rândul lui, Adrian Minune se clasează pe locul doi în topul celor mai scunzi artiști, ajungând să măsoare doar 1,5 metri.

Locul trei în clasament îi revine cântărețului Ionuț Cercel, despre care nu mulți ar fi crezut că face parte din acest top al maneliștilor, având o înălțime de 1,56 metri.

Următorul loc în clasament îi revine lui Babi Minune, unul dintre cei mai renumiți maneliști. Cântărețul care a devenit viral în urma rolului pe care l-a avut în telenovela românească de succes „Inimă de țigan” se află pe locul patru, măsurând în înălțime nici mai mult, nici mai puțin de 1, 65 metri.

Și pe locul cinci al celor mai scunzi maneliști îl avem pe cunoscutul cântăreț Mihăiță Piticu, artistul având înălțimea de 1, 6 metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net