Cum a fost crescută Karmen Minune. De ce se temea cel mai tare: „Dacă tata venea acasă și îmi vibra telefonul...”

Karmen Minune (25 de ani), pe numele ei real, Silvia Claudia Simionescu, a fost invitata lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului său, „Acasă La Măruță”. 

Artista și fiica cea mare a lui Adrian Minune a trecut prin mai multe subiecte, a vorbit despre familia ei, de cum a fost crescută și ținută într-un glob de sticlă, despre frica pe care o avea cu privire la tatăl ei, atunci când era mică dar și despre momentele de cumpănă care au existat în familia ei numeroasă.

„Am fost un copil crescut într-un glob de sticlă, care nu a văzut realitatea, nu a văzut ce înseamnă răutatea oamenilor. Și nu a fost bine, nu. Și am avut o criză. Pe bune criză. Și m-am dus la mama și i-am zis: „Vreau să fiu un copil normal, vreau să îmi iau rolele, vreau să mă duc în parc, vreau să mă plimb cu autobuzul, vreau să fiu un copil normal” (...)

Vremurile erau altfel atunci. Dacă ascultai manele erai nașpa, mai ții minte? Acum, toată lumea e pro manele. Pe vremea aia, manelișții erau văzuți ceva rău. Tata și mama, tot din dragoste, au încercat să mă protejeze de tot ceea ce va urma.”, a spus Karmen, în podcastul lui Măruță.

Îi era frică de tatăl ei

Karmen i-a povestit lui Măruță cât de frică îi era de tatăl ei când era mică și cum i-a insuflat practic această teamă, încercând de fapt să o protejeze de lumea de afară, de exterior și de tot ceea ce va urma.

„Dacă tata venea acasă și mie îmi vibra telefonul, nu contează, față, băiat, prieteni, ce erau, îl aruncăm. Pentru că tata, de când eram eu mică mi-a insuflat chestia asta de frică, de nu cumva să-mi fac vreun prieten, de nu cumva să greșesc ceva...”, a mai povestit Karmen.

Ce regretă Karmen legat de plecarea ei de acasă

A fost un moment în care Karmen s-a îndrăgostit și a plecat de acasă. Acum, soție și mamă, fiica cea mare a lui Adrian Minune a punctat și acest moment în podcastul „La Măruță”.

Eu, până atunci, am fost copilul exemplu. Singurul lucru de care îmi pare rău din tot sufletul meu, și acum, ca mamă, văd cât de greu a fost pentru mama și pentru tata, este că i-am făcut să sufere, bineînțeles. Acum mă vezi că râd, dar atunci nu era de râs pentru părinții mei. A fost foarte dureros pentru ei, sunt 100% sigură de asta”, a mai spus tânăra artistă care se consideră norocoasă pentru că mama ei a făcut-o la vârsta de 21 de ani. „Eu am avut noroc pentru că mama mea m-a făcut la vârsta de 21 de ani  și care, indiferent de situație, nu făcea nimic fără mine. Deci mama, oriunde se ducea, eu eram după ea, inclusiv la baie. Ieșea cu fetele la mall, Karmen, cu fetele la mall, ieșea la film,  Karmen cu fetele la film. Eu am stat cu toate prietenele lui mama și eu mergeam cu ea peste tot! Mama își trăia tinerețea cu mine de mână, ceea ce pe mine m-a ajutat să mă maturizez puțin mai devreme...!”, a mai povestit Karmen.

Cum a reacționat când mama lor a trecut printr-o cumpănă

A fost un moment mai greu în viața familiei Simionescu, atunci când soția celebrului manelist, Cati, a avut niște probleme mai grave de sănătate. Dar totul s-a terminat cu bine deși toată familia lui Adrian Minune s-a temut atunci pentru viața soției sale, respectiv mama celor trei copii ai săi.

Nu mi-am dat voie să mă gândesc că aș putea să trăiesc vreodată fără mama. Nu mi-am dat voie. A făcut mai întâi un AVC, AVC-ul ne-a făcut să descoperit anevrismul. Și frate-miu a zis: „Bă, tată, dacă moare mama, te duci și tu, și mă duc și eu cu ea”. 

Dacă nu era mama mea, Adrian Minune nu ar fi avut familia pe care o are. Adrian Minune nu ar fi avut ... 

Tatăl meu, indiferent de situație, este tatăl meu în adevăratul sens al cuvântului. Niciodată nu și-a părăsit familia, niciodată, indiferent de situație. Niciodată nu a existat altcineva peste noi, la nivel de importanță în viața lui, ceea ce este tot ce contează. 

O să mă omoare mama și tata, or să-mi zică: te-ai dus, nenorocito, să dai tot din casă”, a încheiat Karmen, cu zâmbetul pe buze.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Adrian Minune

Printre toate confesiunile pe care Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, i le-a făcut lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului său, a mai fost o dezvăluire și anume aceea a numelui real al lui Adrian Minune.

Și tata are un nume. Șoc! Îl cheamă George. Da. George Simionescu… Pe soțul meu îl cheamă Gheorghe, mă rog, George. Și pe soțul meu îl cheamă și Adrian, deci, toate au un sens în viața asta, dacă tot suntem la subiectul ăsta. Mama, tata și soțul meu… toți trei au aceeași zodie, balanță”, l-a uimit artista pe Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net