Karmen Minune, discriminată din cauza etniei! Artista, declarații dureroase: „M-am luptat ani de zile”

#Exclusiv Click!

Karmen Simionescu, fiica cea mare a manelistului Adrian Minune, este deja un nume cunoscut în muzica românească. Drumul ei spre succes a fost, însă, presărat cu spini și asta s-a datorat tocmai faptului că este fiica lui Adrian Minune. Karmen susține că a fost discriminată din cauza etniei sale.

De-a lungul timpului, Karmen (25 de ani) a fost acuzată că succesul ei a venit de pe urma numelui celebru pe care îl poartă tatăl său. Karmen Simionescu a infirmat că a profitat în vreun fel de renumele tatălui, mai ales că tot ce a obținut s-a datorat muncii pe care a depus-o.

Karmen nu s-a rușinat niciodată, însă, de familia din care provine. Mai mult, cântăreața este mândră din cale afară că este fata celebrului manelist Adrian Minune.

Recunoaște, însă, că acest lucru nu a ajutat-o prea tare atunci când a decis să-și facă un nume în muzică. Acela a fost momentul în care Karmen a avut de înfruntat discriminarea, din cauza etniei sale.

Karmen, tocmai ce ți-ai schimbat look-ul. Simțeai neapărat nevoia de o schimbare?

Da, am revenit la culoarea mea naturală, șatenul. Nici nu știu cât de bine îmi stă că de abia ce am ieșit de la salon. Eram mai blondă așa, dar aveam nevoie de o schimbare. Sper să vă placă ce a ieșit!

Ce-ți face fetița, Sofia?

E acasă cu bunicii. Fata mea nu duce deloc lipsă de atenție, deocamdată ea e încă răsfățata întregii familii. Asta până vine fetița Adrianei, în iunie va naște ea. Abia o așteptăm pe Noah, pentru ca Sofia să aibă și ea cu cine se juca pentru că deja îmi cere o surioară și acum asta e: vine în loc o verișoară!

Te moștenește micuța?

Îi place să cânte, să danseze, să imite personaje din desene animate, le are și cu actoria, le cam are pe toate.

Te gândești să mai faci un copil?

Da, acum băiețel sau fetiță, ce-o vrea Domnul să fie! Eu îmi mai doresc un copil, însă, în momentul de față, mai am și eu puțină nevoie de liniște, să-mi pun gândurile în ordine.

Karmen Simionescu: „Nu a fost ușor să fiu fata lui Minune!”

Cum este să fii fata lui Adrian Minune? Tu ai încercat mereu să-ți faci un nume singură, fără ajutorul tatlăui tău...A fost greu, a fost ușor?

Eu, de mică am încercat pe cât posibil să-mi urmez drumul meu în viață și să nu las discriminările și părerile răutăcioase de care am avut parte să mă descurajeze. În momentul de față ,din punct de vedere psihic, dar și personal sunt bine, sunt pusă pe poziții, am grijă de familia mea și îmi văd de munca mea liniștită.

Consideri că ai fost discriminată?

M-am luptat ani de zile cu discriminările, bineînțeles, din cauza etniei mele. Dar ce rom nu a fost discriminat în țara asta?! Am ajuns, însă, în punctul în care acum acceptăm cu toții că ascultăm manele și chiar le adorăm.

Acum, mai nou, toată lumea cântă manele, până și trapperii....

Ăsta cu trapperii este un trend acum. Noi artiștii oriucm avem cumva plăcerea de a îmbrățișa fiecare gen nou de muzică care se naște pentru că, de la timp la timp, lucrurile se schimbă.

Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, este fiica cea mare a manelistului Adrian Simionescu, zis și Adrian Minune. Aceasta l-a făcut bunic pentru prima dată pe celebrul manelist la data de 1 august 2019, când a adus pe lume o fetiță superbă, Sofia Rossa. Înainte de naștere, Carmen s-a căsătorit cu iubitul ei, Bogdan Căplescu, pe 28 iunie 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net