Fata lui Adrian Minune a făcut accident! Karmen: „Mi-am rupt mașina în două”

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a trăit un calvar astăzi, după ce a făcut accident de mașină chiar la primele ore ale dimineții. Cu toate acestea, iată că solista a povestit despre ghinioanele care au urmărit-o astăzi cu zâmbetul pe buze.

Vedeta povestește deseori întâmplările prin care trece pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de un număr mare de persoane. Astăzi, însă, a renunțat la poveștile amuzante, căci a avut parte numai de situații neplăcute. Totul a început încă de dimineață, când Karmen a avut parte de un accident de mașină. Bolidul de lux al solistei a fost grav avariat, după cum spune chiar ea.

Vezi și: Cum se înțeleg copiii lui Adi Minune. Adriana, «terorizată»: «Mi-au spus că sunt adoptată» VIDEO

Mai apoi, Karmen ar fi trebuit să rezolve diferite treburi zilnice, însă a ajuns cu mare întârziere peste tot. Cireașa de pe tort? Bineînțeles că a existat! Cântăreața a vărsat paharul de cafea pe ea, însă situația nu a fost chiar așa de rea, dat fiind faptul că a ales să poarte o cămașă în nuanțe închise.

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune a intrat cu mașina în gard

„Azi pentru mine este o zi specială, cu totul specială. Hai să vă zic de ce. Mi-am început ziua lovindu-mi mașina într-un gard, nu vă speriați. Nimic serios, doar mi-am rupt mașina în două, toată bara din față e distrusă, partea din dreapta.

Citește și: O fundă și două vedete: Karmen și mireasa Nicole Cherry au purtat ținute super asemănătoare!

Ziua mea a continuat vărsând cafea pe mine, noroc că sunt îmbrăcată în negru și nu se vede atât de rău, iar mai apoi am întârziat în toate locurile unde trebuia să ajung. Ziceți-mi, vă rog, voi ce faceți în toate zilele în care absolut nimic nu vă merge? Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată”, a transmis Karmen, la amiază, pe contul său de Instagram.

Cum a început fata lui Minune să cânte? „Sora mea a fost cea talentată”

Toți copiii manelistului Adrian Minune au legături cu lumea artistică, iar faptul că au crescut înconjurați de muzică a contribuit, cu siguranță, la dezvoltarea talentului pe care l-au moștenit. Karmen este, însă, cel mai cunoscut copil din familia Simionescu, deși spune că sora sa a fost mai înzestrată la capitolul abilități muzicale.

A cântat pentru prima dată la 14 ani, de ziua tatălui său, după o perioadă de timp în care s-a ascuns, de rușine. Întâmplător, Cati, soția artistului, a auzit-o și a forțat-o să înregistreze o piesă. Câteva ore mai târziu, Karmen și-a surprins tatăl și la 12 noaptea a apărut în locația unde Adrian își organizase petrecerea aniversară. Atunci a cântat pentru prima dată în public și nici că s-a mai gândit vreo secundă să renunțe la muzică.

„Dintotdeauna sora mea a fost cea talentată, eu am fost mai timidă și mi-era rușine, teamă, că poate ceea ce eu fac nu e pe placul părinților sau tatălui meu. Pentru că tata e un artist foarte mare în capul meu era cum să cânt eu în fața tatălui meu. În final, mama m-a auzit cântând în cameră și m-a forțat, chiar de ziua tatălui meu să intru într-un studio de muzică, 14 ani aveam”, a declarat Karmen, în urmă cu ceva timp, potrivit a1.ro.

„Mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută”

„De ziua lui, el era naș, l-am păcălit că plec într-o tabără și la 12 noaptea am intrat în sala de eveniment, era lumina stinsă și a apărut un far pe mine, eram într-o rochie de seară, așa cum tata nu m-a mai văzut, știindu-mă copilul lui mic care nu iese în lume așa aranjat și cu rochii și machiaj, el era undeva în încăpere, m-a văzut și a început să plângă.

Ăla a fost momentul în care mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută, pentru că am simțit energia oamenilor și cât de plăcut este să vezi că oamenii sunt receptivi și impresionați de tine”, a mai transmis artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net