Karmen Minune e super fericită! Ce veste a dat fiica lui Adrian Minune: „Visele pot deveni realitate”

Karmen Simionescu (26 de ani) fiica cea mare a celebrului Adrian Minune, nu își mai încape în piele de fericire. Este foarte talentată și mănâncă muzică pe pâine de când era destul de mică, cu atât mai mult cu cât a moștenit și din calitățile artistice ale tatălui său. Ea și-a dorit de mică să joace într-un musical și acum dorința sa a prins contur!

Karmen Simionescu se alătură astfel echipei HeartBeat the Musical. Exact în momentul în care a trebuit să se întâmple acest lucru așa că tânăra artistă va apărea pe data de 3 martie chiar în acest musical  care va avea loc la Sala Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

HeartBeat the Musical este un musical românesc autentic care tratează o poveste universal valabilă despre iubire și are în centrul său un scenariu  tragicomic scris de regizorul și  compozitorul Eduard Petru Jighirgiu. Din distribuția acestuia mai fac parte Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică JR, Maria Gherghiceanu, Adriana Drăguț Jighirghiu, Georgiana Mototolea și mulți alții.

„Ia să vedem dacă puteți să ghiciți cine e cel mai fericit om din lume? Eu!Știți de ce? De astăzi pot să mă laud că fac parte din echipa Acting Dream Academy și asta înseamnă că de pe 3 martie mă veți putea regăsi într-un rol absolut minunat care mi se potrivește mănușă, în musicalul românesc, 100% românesc, HeartBeat! Așa că vă așteptăm la musical!”, a povestit Karmen pe Instastory care a mărturisit și faptul că de la vârsta de 8 ani își dorește și visează să joace și ea într-un musical.

Spun că sunt cel mai fericit om din lumea asta pentru eu de mică mi-am dorit să joc într-un musical! Cred că aveam 8 ani când am văzut prima dată un musical și am zis vreau și eu să fac asta. Nu știam pe atunci că pot să cânt, nu știam că pot să dansez, nu știam că pot să joc, că am talent în actorie, pur și simplu îmi plăcea rău de tot ce se întâmplă acolo și am zis “Vreau și eu!”! Și iată că într-un final s-a întâmplat și sunt super fericită pentru asta!”, mai spune fiica lui Adrian Minune care este absolut convinsă de faptul că atunci când îți dorești ceva cu adevărat și crezi în visul tău acesta se îndeplinește 100%.

Vreau să vă recunosc că experiența mea cu „Clanul” a apărut la o săptămână după ce eu în rugăciunea mea de Noapte bună am zis: “Doamne, știi și tu că am făcut acolo facultatea aia de actorie, te rog eu din sufletul meu, dacă crezi că merit, da-mi și mie ceva să joc, orice, ceva mic acolo, orice! Și nu doar că mi-a dat! Oportunitatea de a juca în „Clanul” și de a juca, de fapt, în cel mai tare serial al României, dintotdeauna, pentru mine a fost ceva wow!”,  a mai povestit Karmen Simionescu extrem de fericită pentru realizările sale profesionale de până acum.

„În încheierea acestei povești despre mine vreau să va spun că visele pot deveni realitate atâta timp cât crezi cu tărie în ele!   Hai să nu mai fim oameni mari, hai să fim copii mici, oameni mici, și să credem cu adevărat că visele devin realitate!Eu vreau să fiu copil și să cred că visele devin realitate și chiar vor deveni așa că aveți încredere în voi și munciți tare de tot pentru ceea ce vă doriți și sigur se va împlini sau îndeplini, cum vreți voi!”, a mai spus artista Karmen Simionescu, în încheierea story-ului său de pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net