Tily Niculae a revenit pe scenă, după 12 ani, împreună cu Americanu’! Ce spune despre succesul serialului „La Bloc?”

#Exclusiv Click!

Tily Niculae s-a întors la vechea ei pasiune: actoria! Simpatica actriță din serialul „La Bloc” a revenit pe scenă după o absență de 12 ani. A făcut-o alături de colegul ei, Emil Mitrache, alias Americanu'.

Tilly Niculae (38 de ani) este, din nou, pe scenă, după 12 de ani. Simpatica actriță din serialul „La Bloc” face senzație într-un nou musical, intitulat „ Frumoasa și bestia”, alături de Emil Matache, alias Americanu’, fostul ei coleg din serialul de mare audiență de la Pro Tv. 

Actrița ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, totul despre revenirea ei pe scenă alături de Emil Mitrache, și a dezvăluit amănunte picante din noul lor musical „Frumoasa și Bestia”, în care Tily joacă alături de talentata ei fiică, Sofia (în vârstă de 12 ani). 

Click!: Tily Niculae, ai revenit pe scenă după 12 ani! Ce anume te-a făcut să te reîntorci la actorie? Sau, mai bine zis, cine? Colegul Americanu’ a fost cel care a reușit, până la urmă, să te scoată din casă…

Tily Niculae: Așa este, m-am reîntors pe scenă după 12 ani, dorul de public m-a făcut să mă întorc! Dar și Emil și echipa, producatorii, care au insistat să mă convingă să revin. Practic, acesta este adevărul: ei au fost cei care m-au scos din casă!

Click!: Cum te-ai regăsit cu Emil Mitrache, alias Americanu’, colegul tău din super producția „La bloc” și cum v-a venit ideea unui musical?

Tily Niculae: Cu Emil nu am încetat niciodată să vorbesc. Chiar dacă nu au fost telefoane zilnice, întotdeauna am păstrat legătura. 

Reîntâlnirea noastră profesională s-a produs acum doi ani de zile și, în toamna acestui an, colaborarea noastră s-a concretizat în acest musical „Frumoasa și bestia”, pe care vă invit să-l vedeți pentru că este absolut foarte reușit, este un spectacol făcut cu mult suflet și multă muncă, în care veți regăsi oameni extrem de talentați. 

Tily joacă împreună cu fiica ei, Sofia, în „Frumoasa și bestia”: „A trebuit să mă separ de rolul de mamă!”

Click!: Fiica ta, Sofia, îți moștenește talentul actoricesc. Cum a fost să o ai alături în musicalul „Frumoasa și bestia”? Ce rol interpretează?

Tily Niculae: A fost o surpriză dorința Sofiei de a participa alături de noi. Nu mă gândeam că o să-i placă să cânte sau că va dori să se expună în fața atâtor oameni și să fie prezentă cu atâta bucurie pe scenă. 

Ea interpretează rolul Ciobuleț, apare la finalul piesei și este un băiețel, de fapt. Sofia este extrem de încântată de ceea ce i se întâmplă și cred că emoția a fost mai mult a mea decât a ei. 

Ea o ia mai mult ca pe o joacă, ca pe o distracție și ca pe o mare bucurie. Eu a trebuit să mă separ de rolul de mamă și s-o las în grija producătorilor și a colegilor. Fiecare a trebuit să-și vadă de rolul ei. 

Click!: Când aveți următorul spectacol cu „Frumoasa și bestia”?

Tily Niculae: Următorul spectacol va fi la București, pe 6 martie, la Sala Luceafărul. Vom ajunge, însă, cu acest spectacol în mai multe orașe din țară, în cadrul unui turneu mai amplu. 

„ Serialul <<La Bloc>> a fost și este încă un fenomen”

Click!: Cum îți explici succesul de care s-a bucurat atâta amar de vreme serialul „La bloc”? Înțeleg că se mai dau și în prezent reluări. Cu care dintre foștii colegi mai ții legătura?

Tily Niculae: Acel serial a fost și încă este un fenomen. Oamenii încă se uită și astăzi la reluări. Indiferent pe unde mergem, suntem recunoscuți, iubiți și apreciați. 

Este fabulos ce se întâmplă! Cheia succesului a fost munca noastră, talentul, lipsa de competiție, pe care nu am avut-o față de noi, dorința de a ieși bine și seriozitatea. 

Cel mai des țin legătura cu Dana Rogoz și cu Laura Cosoi. Am mai vorbit ocazional și cu Tudorel Filimon, cu Nea Popa, dar și cu Mariana Dănescu, cea care o interpreta pe Mimi. 

„La Bloc” încă se difuzează pe canalele Pro TV-ului

Tily Niculae și Emil Mitrache au făcut parte din distribuția serialului de succes „La Bloc”, difuzat la Pro tv. Producția a apărut în anul 2002, fiind primul sitcom românesc. 

Serialul a avut 13 sezoane și a încântat publicul timp de şase ani, producția „La Bloc”  fiind încă difuzată și acum pe canalele Pro TV-ului.

Tily a interpretat-o în serial pe Roxana, iar Emil Mitrache l-a interpretat pe celebrul Americanu’.

După ce filmările pentru „La Bloc” s-au terminat, în urmă cu 16 ani, Tily Niculae și Emil Mitrache și-au continuat cariera, însă, în ultimii ani, aceștia au cam dispărut din lumina reflectoarelor. Actorul s-a reprofilat și a devenit ghid turistic, iar Tily găzduia o emisiune în mediul online.

Actrița este, în prezent, mamă a doi copii: o fetiță pe nume Sofia și un băiețel, pe nume Radu-Teodor(3 ani), fiind căsătorită cu Dragoş Popescu. 

În „Frumoasa și Bestia”, Tily interpretează rolul unei fete din sat, care cântă și dansează. Din distribuția spectacolului mai fac parte: Roban Sergiu- Bestia, Miulescu Iulia – Frumoasa, Radu Horia- Cogsworth, doctor, Dragoș Darius – Lefou, Marin Maria -Lumiere, Țintă Constantin – Gaston, Plopeanu Andreea - Miss Potts, Tibuleac Mara – Pămătuf, Emil Mitrache-  tatăl, Jean Lemne-narator, Lovin Carmen - fata din sat, Sofia Popescu- Ciobuleț. Alina Cimpoieru a semnat  coregrafia echipei Dance World Studio. 

Scenariul pentru „Frumoasa și Bestia” a fost realizat de Zully Mustafa și Sergiu Roban, în regia Elenei Nicolau, după traducerea și adaptarea versurilor realizate de Iulia Miulescu și Horia Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net