Tily Niculae, surpriză de proporții pentru părinții săi. Cum le-a organizat nunta de aur, dar și care a fost reacția mamei sale

Emoții mari și lacrimi de fericire, în acest weekend, în familia lui Tily Niculae. Actrița din „La Bloc” le-a organizat părinților ei, în mare secret, nunta de aur, la împlinirea celor 50 de ani de căsnicie. Mama vedetei a fost adusă la biserică legată la ochi!

Tily Niculae (37 de ani) se mândrește cu părinții ei, care i-au fost exemplu de iubire, prețuire și devotament și în căsnicia ei cu Dragoș Popescu. Părinții vedetei au sărbătorit, în weekend, 50 de ani de la căsătorie, prilej cu care vedeta le-a organizat nunta de aur.

A vorbit cu preoții de la biserica Sfinții Români (din sectorul 3 al Capitalei) să le facă o slujbă celor doi și apoi a organizat și o petrecere pentru nunta de aur la un restaurant, unde au fost prezente rudele și prietenii apropiați.

Totul fost făcut, însă, la secret. Mama actriței a fost adusă la biserică legată la ochi. Când a văzut ce i se pregătise, femeia nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi de fericire și de emoție.

Tily Niculae, emoționată la nunta părinților: „50 de ani, doi copii, patru nepoți, amintiri multe și iubire cât carul”

50 de ani de la nunta părinților mei! NUNTA DE AUR! 50 de ani, zi de zi, seară de seară, doi copii, patru nepoți, amintiri multe și iubire cât carul.

Le-am pregatit fulger o surpriză, slujba la biserică, buchetul de mireasă, tortul aniversar ,dar cel mai important, noi lângă ei! La multi ani, părinții mei! De la voi am învățat iubirea adevărată și necondiționată! Să ne rămâneți sănătoși și voioși!

Ce bun este Dumnezeu cu familia noastră să putem trăi așa momente magice! Așa fericiți pentru voi că vă avem. Că vă suntem și ne sunteți! Să vă țină bunul Dumnezeu cât mai mult lângă noi, să ne putem îmbrățișa, râde și bucura cât mai mult!”, a fost mesajul vedetei către părinții săi, la nunta lor de aur.

Dragoș Popescu, soțul lui Tily Niculae, mai mare cu 10 ani  decât actrița

De mai bine de două decenii, Tily Niculae (37 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Dragoș Popescu. Diferența de vârstă dintre cei doi, de 10 ani, nu a reprezentat însă niciodată un impediment în ceea ce privește relația lor de cuplu.

Tily s-a îndrăgostit de tatăl copiilor ei atunci când avea doar 18 ani și a știut din primul moment că își va petrece alături de el tot restul vieții.

Eu m-am îndrăgostit de Popescu al meu, pentru că așa îi spun, la 18 ani. I-am spus din primul moment că el va fi tatăl copiilor mei, eu am simțit, cu toate că el s-a panicat. Apoi, la 24 de ani, ne-am căsătorit și un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetița noastră“, spunea Tily Niculae, în cadrul unei emisiuni on-line.

Actrița și Dragoș Popescu au împreună doi copii, pe Sofia, în vârstă de 11 ani, și pe Răducu, fiul lor în vârstă de doar 3 anișori. Cei doi au aniversat, anul acesta, 13 ani de căsnicie.

Tily Niculae este cunoscută în special prin prisma rolului său din serialul românesc „La Bloc”, difuzat de Pro Tv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net