Tily Niculae, pentru prima oară cu băiețelul la TV! Răducu a fost grav bolnav

Ultima actualizare:

Tily Niculae, cunoscută în special prin prisma rolului său din serialul românesc „La Bloc”, a trecut recent prin momente de cumpănă cu băiețelul ei, Radu, alintat Răducu, după ce micuțul a fost bolnav. Actrița a dezvăluit că fiul ei se simte bine în prezent, iar drept dovadă cei doi au bifat și o primă apariție împreună într-un platou de televiziune!

Tily Niculae, cu băiețelul la TV! Foto: Captură Video
Tily Niculae, cu băiețelul la TV! Foto: Captură Video

Tily Niculae a avut recent o perioadă grea de depășit, după ce băiețelul ei a făcut o viroză destul de urâtă, care l-a ținut cu febră și tuse. De câteva zile însă, micuțul și-a revenit, are din nou chef de joacă și de năzdrăvănii și a însoțit-o chiar pe mama lui în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Tily Niculae, pentru prima oară cu băiețelul la TV

Recent a fost și ziua lui de naștere, iar dacă răceala puternică l-a împiedicat să se bucure de ea așa cum trebuie, echipa emisiunii a venit în ajutor, iar băiețelul a primit și câteva cadouri.

Încă este slăbit după viroza asta puternică, dar nu mai face febră de 3 zile, secrețiile din ce în ce mai puține și tusea…apare câteodată. Vioi și cu poftă de mâncare. Chef de joacă și năzdrăvănii!Mai nou bagă bicicleta în litiera motanului.”, explica actrița, în urmă cu câteva zile.

Nu l-am văzut în doi ani atât de supărat cum este acum. Dintr-o dată: secreții, roșu în gât febră. S-a chinuit atât de tare aseară să reușească să adoarmă și efectiv nu putea. Plângea și stătea în funduleț.

Într-un final a adormit la 06:00 dimineață. După multe ore de plâns, de frichinit, de oftat. Astăzi am decis să merg la spital. Măcar să știu o treabă: gripă, Covid, roșu în gât, etc? Testele au ieșit negative. Nu cooperează deloc la tratament.”, mai spunea ea. 

Tily Niculae a dezvăluit acum că deși a fost greu să își vadă băiețelul bolnăvior, este mult mai relaxată în ceea ce-l privește pe acesta, el fiind cel de-al doilea copil. Actrița și Dragoș Popescu mai au împreună o fiică, pe Sofia, în vârstă de 10 ani, care i-a ajutat pe aceștia să învețe cum e cu „parenting-ul”. Răducu a împlinit de curând 2 anișori, chiar când părinții săi au aniversat 12 ani de căsnicie.

Citește și: Tily Niculae a ajuns pe perfuzii: “Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea. Al naibii virus, e puternic"

Acești doi ani au fost magici, la al doilea copil te relaxezi. Dacă era să cadă îi ziceam să se ridice, că nu e nimic. Am învățat de la Sofia, care e mare deja. M-a sunat să mă întrebe dacă poate să vină singură cu metroul. Și a mers câteva stații. Și eu la 10 ani eram cu cheia de gât de mult.”, a spus Tily, care și-a păstrat caracterul glumeț și zâmbetul larg pe chip, pe care susține că le moștenește de la mama ei, prezentă, la rândul ei, în platoul emisiunii.

Nu vezi ce bine arată la vârsta ei?! Deci anii aștia au fost atât de magici încât plec singură într-o vacanță acum.”, a glumit Tily Niculae, care are se gând să plănuiască o escapada fără soț și cei mici, în Sevilla, Spania, fericită că are în grija cui să îi lase pe Sofia și Radu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net