Tily Niculae a ajuns pe perfuzii: ÔÇťMi-a mai fost a╚Öa r─âu o singur─â dat─â ├«n via╚Ťa mea. Al naibii virus, e puternic"

5 august 2021
image
Tily Niculae

Probleme mari de s─ân─âtate pentru Tily Niculae (36 de ani)! Actri╚Ťa a ajuns de urgen╚Ť─â la spital, mar╚Ťi noapte, dup─â ce a acuzat st─âri de r─âu. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii ╚Öi i-au f─âcut toate investiga╚Ťiile necesare.

Direct de pe patul de spital, actri╚Ťa a povestit ce dureri a ├«ndurat ╚Öi care este starea ei de s─ân─âtate. ÔÇťAm visat toat─â noaptea dup─â perfuzia astaÔÇŽ Ambulan╚Ťa a venit la 06:20 ╚Öi mi-a f─âcut o injec╚Ťie. Nu m-am sim╚Ťit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulan╚Ťele private, am venit eu dup─â ea. Mi-a mai fost a╚Öa r─âu o singur─â dat─â ├«n via╚Ťa mea, c├ónd eram gravid─â cu Sofia ╚Öi eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion ╚Öi am ajuns tot la perfuzieÔÇŁ, a scris Tily Niculae, pe contul s─âu de Instagram.

image
Tily Niculae, pe patul de spitalfoto: Instagram

Tily Niculae, diagnosticat─â cu gastroenterit─â viral─â

├Än urma rezultatelor analizelor, actri╚Ťa a fost diagnosticat─â cu gastroenterit─â viral─â. ÔÇťAnalizele zic c─â este gastroenterit─â viral─â povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje c─â a╚Ťi trecut prin for╚Ťa virusului ╚Öi a fost horror. Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe sear─â am f─âcut un hematom de la branul─â ╚Öi m-am speriat r─âu, fiindc─â brusc era o durere crunt─â ╚Öi eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vie╚ŤiiÔÇŁ, a mai scris vedeta, pe Instagram.

Gastroenterit─â. Simptome

Gastroenterita se manifest─â prin v─ârs─âturi, diaree, febr─â, dureri de cap ╚Öi crampe abdominale. Din cauza diareei ╚Öi a v─ârs─âturilor, exist─â un risc de deshidratare. Aceasta poate fi recunoscut─â prin senza╚Ťia imperioas─â de sete, pielea uscat─â ╚Öi usc─âciunea gurii. Infec╚Ťia poate fi luat─â prin contactul cu o persoan─â bolnav─â, prin atingerea sau consumul de m├óncare sau ap─â contaminat─â ╚Öi prin evitarea sp─âl─ârii m├óinilor dup─â toalet─â sau dup─â schimbarea scutecelor bebelu╚Öilor.

Citește și:

Ce infec╚Ťii se pot transmite pe fondul unei igiene precareCe simptome are intoxica╚Ťia cu salmonella ╚Öi cum o evi╚Ťi

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
survivor2 png
image png
iumor jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg