Actrița Tily Niculae din serialul «La Bloc» a izbucnit în lacrimi la Măruță. Tragedia ucrainenilor a copleșit-o

Ultima actualizare:

Actrița Tily Niculae din serialul ,,La Bloc" a rămas profund marcată de criza refugiaților din Ucraina și a vorbit la Măruță despre suferința oamenilor care trec granița României și momentele de disperare la care a asistat atunci când a mers la vama Isaccea pentru a oferi o mână de ajutor. 

Actrița Tily Niculae din serialul «La Bloc» a izbucnit în lacrimi la Măruță
Actrița Tily Niculae din serialul «La Bloc» a izbucnit în lacrimi la Măruță

Tily Niculae, simpatica actriță din serialul de comedie La Bloc, a izbucnit în lacrimi la show-ul lui Măruță, unde a fost invitată pentru a relata experiența ei de la granița cu Isaccea, unde a întâlnit o mulțime de mame cu copii, care au nevoie de ajutor urgent. 

Actrița a povestit cu lacrimi în ochi că a rămas profund marcată de imaginea mamelor cu copii în brațe, care veneau doar cu o sacoșă de rafie la graniță, după ore de stat în frig la vama din Ucraina pentru a ieși din țară. 

Tily Niculae relatează scenele dramatice la care a asistat

Tily Niculae a mers cu ajutoare pentru ucrainenii care au traversat granița cu România și a dezvăluit că a fost martora unor scene greu de închipuit. Actrița a relatat că oamenii ajung în România epuizați fizic și traumatizați psihic și a observat cum o familie își luaseră în brațe copilul de 9 ani care nu mai putea să meargă din cauza oboselii și a lipsei de hrană.

Actrița a menționat de la bun început că a venit la emisiunea lui Măruță pentru a spune celor de acasă că suferința oamenilor este cât se poate de reală și că este nevoie de ajutor constant. 

O altă altă scenă impresionantă la care a asistat, a fost atunci când o mămică ucraineană a primit o sticlă de șampon din ajutoarele aduse de români și a spus că este o va împărți cu ceilalți refugiați, întrucât cantitatea este prea mare. 

Tily Niculae a mai menționat că cea mai mare problemă în ceea ce privește criza refugiaților de la graniță sunt transporturile, care sunt prea puține pentru miile de oameni care ajung în fiecare zi pe teritoriul României. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net