Adrian Minune pregătește două evenimente cu ștaif! Manelistul e mai fericit ca niciodată

Adrian Minune (49 de ani) are un an plin dar frumos! Îndrăgitul manelist muncește intens pentru toate proiectele pe care le are și pe care le pregătește dar mai are un motiv de mândrie care îl face să strălucească!

 Fiica lui mai mică, Adriana Simionescu (21 de ani) face nunta pe 14 iulie cu tatăl fetiței sale, Noa Zenayda, care va împlini și ea un an în luna iunie. Mare motiv de fericire în familia Simionescu care face deja toate pregătirile necesare pentru aceste două evenimente care vor alea loc la jumătatea lunii iulie.

O să fie exact așa cum își dorește fiica lui Minune, Adriana, o petrecere pentru sufletul ei, cu muzică bună și oameni dragi alături. Iar celebrul ei tată îi va oferi mezinei sale cele mai tari surprize în această zi specială.

Adriana Simionescu se iubește de mai mulți ani cu Nicu, logodnicul său și tatăl primului ei copil, fiica lor, Noa. Viitorul soț al fiicei lui Minune deține un lanț de  frizerii și se înțelege foarte bine cu viitorul său socru, Adrian Minune.

"Pe 14 iulie facem nunta Adrianei și botezul lui Noa, nepoțica mea și fata Adrianei! Dragii noștri, sunteți invitați cu toții, nu se pune problema! Cumetrii, nași, fini, fani! Cântă și Georgiana Lobonț! O să fie un spectacol frumos! O să avem și doi băieți care vor cânta, va fi un spectacol  extraordinar! O să le fac și eu o supriză dar o să fac ceva ce nu am făcut în cei 40 de ani de carieră! E surpriză! Nu știe nimeni!”, a dat din casă Adrian Minune într-un interviu exclusiv pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Este topit după cele două nepoate

De când este bunic, Adrian Minune abia așteaptă să ajungă acasă de la evenimente pentru a-și vedea nepoatele și a vorbi cu ele.

De azi încolo schimb numele, Adrian Bunicu Minune! Noa și Sofi, nepoatele mele, mi-au dat o poftă de muncă, o poftă de viață! Eu cum ajung acasă, o sun. Adriana cu familia ei stau lângă noi, și Sofi, fata lui Karmen, stă puțin mai departe. Sunt focul, sunt visul meu! Eu când le văd, plâng!”, a mai povestit Adrian Minune în interviul pentru Exclusiv VIP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net