Oana Radu continuă șirul dezvăluirilor. Fostul soț a luat înapoi cadourile pe care i le-a oferit: „Și-a renovat apartamentul din Craiova”

Războiul dintre Oana Radu și fostul soț, Cătălin Dobrescu, pare a fi departe de sfârșit. După ce cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă, coșmarul a început la scurt timp după separare. Cântăreața a ieșit în mediul public și a expus neînțelegerile din fosta căsnicie. Printre acestea, ea a vorbit despre mai multe obiecte pe care antrenorul de fitness i le-ar fi luat din apartamentul în care au locuit împreună și pe care le-a dus, spune Oana, în apartamentul părinților săi din Craiova. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / foto: Social media
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / foto: Social media

Cu toate că a decis să vorbească doar despre o parte din problemele din fosta relație, știm că Oana Radu și-a dorit să rămână în apartamentul din București, în care a locuit împreună cu fostul soț. Totuși, deși au ales ca ea să rămână în locuință și să-i ofere lui Cătălin o sumă de bani, în cele din urmă bărbatul s-a răzgândit și a decis să revină în apartament. În acest caz, vedeta a apelat la instanță și l-a dat în judecată. 

Oana Radu: „Mai venea și lua din apartamentul meu” 

Solista a mărturisit că fostul soț i-a luat mai multe lucruri din apartamentul ei din București, pe care le-a dus în apartamentul din Craiova, al părinților lui, pe care l-a renovat. În mare parte, obiectele luate au fost cadouri pe care i le-a oferit în trecut fostei soții. 

„Și-a renovat apartamentul din Craiova, apartamentul părinților lui și tot ce îi lipsea din apartamentul din Craiova mai venea și lua din apartamentul de la București. O vază, o lampă, o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie, probabil că s-a gândit că ne-am despărțit și a luat-o și pe aia, multe chestii și atunci am hotărât că vreau să rup lanțul ăsta și să apelez la lege”, a povestit Oana Radu, conform informațiilor apărute în presă.

Vedeta a cumpărat un ceas de la fostul soț 

„Ideea este că eu am cumpărat de la el un ceas, el a achiziționat mai multe ceasuri în timpul căsătoriei și unul dintre ele îmi plăcea mie. Mi-au dispărut actele din cutia ceasului și atunci mi-am dat seama că este un om rău intenționat. El mi-a spus să nu mai port ceasul lul. Pur și simplu, îi purtam ceasul și, la un moment dat, ne-am certat, a zis că nu vrea să îi mai iau ceasul și eu i l-am cumpărat. Mi-au dispărut actele din cutie și mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău. Nu am făcut acte, i-am transferat banii”, a mai spus Oana Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net