Oana Radu răbufnește după ce lumea a acuzat-o că din cauza ei fostul soț renunțase la meseria de antrenor: „A calculat posibilitatea...”

Oana Radu continuă să facă noi dezvăluiri din fosta relația, care vin la scurt timp de la acuzele primite cum că și-ar fi „forțat” fostul soț să renunțe la cariera în fitness. Artista a mărturisit cum au stat, de fapt, lucrurile în fosta căsnicie cu Cătălin Dobrescu. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / foto: Social media
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / foto: Social media

Sătulă să audă din stânga și din dreapta păreri că și-ar fi constrâns fostul soț să renunțe la cariera de antrenor de fitness, Oana Radu a decis să vorbească sincer și transparent. Cum gestionau banii și ce decizii lua în mariaj din punct de vedere financiar. 

Oana Radu: „Nu vedeam atunci lucrurile”

După ce cântăreața a anunțat separarea de Cătălin Dobrescu, recent ea a făcut dezvăluiri uluitoare despre toxicitatea din cuplu. Legat de bani și acuzele referitoare la cariera întreruptă a fostului soț, Oana a făcut o serie de dezvăluiri, invitată în cadrul emisiunii „Follow Us”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. 

„Oamenii mi-au scris că el a renunțat la cariera lui, dar n-a renunțat pentru mine, a renunțat că a calculat posibilitatea de unde poate câștiga mai mulți bani, logic. Dacă eu sunt cu tine într-o relație și văd că tu vinzi gogoși și eu vând căni, iar eu nu câștig atât de mult ca tine, normal că te susțin pe tine să vând mai multe gogoși. Bineînțeles (nr. Dacă împărțea cu el banii în timpul relației) Cu faptul că răspundea la telefon, cu faptul că mergea peste tot la concerte, conducea mașinile de concerte. Nu vedeam atunci lucrurile și nu le vezi”, a povestit Oana Radu.

Cătălin Dobrescu, prima reacție după dezvăluirile fostei soții

Cu toate că s-au despărțit în tihnă, lucrurile au căpătat o altă întorsătură. Oana Radu a mărturisit public că fostul soț a supus-o unor lucruri „îngrozitoare”, pe care însă nu a vrut să le relateze în totalitate. 

La rândul lui, antrenorul de fitness a dorit să spună și partea lui de adevăr. A făcut mai multe dezvăluiri prin intermediul unui clip video postat în social media. 

„Singura mea declarație este asta. O să vă șocheze probabil, dar nu sunt fals. Fosta mea soție este o femei foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea, chiar dacă am insistat eu să fie, pentru că așa am crezut eu.

Bun, este o femeie foarte frumoasă, este o femeie foarte deșteaptă, este o femeie foarte talentată și este o femeie foarte ambițioasă. Nu am ce cuvinte să spun la adresa femeii care a făcut parte din viața mea. Foarte multe nopți n-am dormit dacă ceva nu mergea bine. Cum, pentru persoana asta alături de care am fost atâtea nopți ca să îi fie bine, de ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu aș avea de ce.

Sau nu îmi stă mie în caracter. Atât am avut de spus despre subiectul ăsta. Totodată vreau să spun că este liberă să facă ce vrea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte. Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a deranjat-o sau a supărat-o, să spună ce vrea ea. Ea este persoană publică, eu nu sunt persoană publică și nici nu mi-a plăcut niciodată. Atât am avut de spus. Eu zic că să fii mai bun e gratis. Știți ce se întâmplă, nu că e gratis, dar te simți bine și asta e cel mai important, îți dă liniște, pui capul pe pernă seara bine”, a spus Cătălin Dobrescu pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net