Cum o umilea fostul soț, Cătălin Dobrescu, pe Oana Radu: „Îmi făcuse cel mai mare rău”

Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri ale anului 2024 îi are protagoniști pe Oana Radu și Cătălin Dobrescu. După o căsnicie care s-a întins pe durata a patru ani, în urmă cu ceva timp, artista anunța public separarea de antrenor. Recent, după ce a făcut o serie de dezvăluiri legate de toxicitatea de care a avut parte în cuplu, cântăreața dezvăluie principalul motiv al divorțului. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / foto: Arhiva Click!
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / foto: Arhiva Click!

Prezentă în emisiunea „Follow Us”, moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, Oana Radu a vorbit cu cărțile pe față. Din declarațiile sale, pare-se că principalul motiv pentru care ea și-a dorit divorțul a fost intenția fostului soț de a o schimba. A menționat că a slăbit de dragul faptului că se îndrăgostise de el. 

Dragostea a motivat-o pe Oana Radu să slăbească 

Cunoscuta cântăreața și-a început mărturisirile cu o veste neașteptată: a simțit încă din primele clipe faptul că nu este compatibilă cu fostul soț. A continuat din cauza dependenței emoționale pe care o dezvoltase față de el. 

Totuși, artista care ani de zile a dus o luptă cu kilogramele în plus, a mărturisit că lui Cătălin Dobrescu nu i-a căzut bine faptul că avea mai multe kilograme în plus, așa că a încercat să o schimbe, acesta fiind și principalul motiv al divorțului.

Oana Radu / foto: Colaj Click!
Oana Radu / foto: Colaj Click!

„Oana Radu: Mi-am dat seama din primele clipe că nu suntem compatibili, doar că dependența emoțională pe care eu o aveam față de fostul meu soț era atât de mare încât nu mă puteam desprinde aproape deloc. Cred că ăsta a fost lucrul care îmi făcuse cel mai mare rău.

Deși eu mai slăbisem odată singură, în 2014, faptul că a apărut el în viața mea și faptul că se apucase de antrenoriat... Ulterior, când noi am început să vorbim, el devenise antrenor. Faptul că m-am îndrăgostit a fost motivarea perfectă ca să slăbesc.

El nu mă plăcea grasă. Și atunci, neplăcându-mă grasă, ce era să fac? Și am zis: dacă tu nu mă placi grasă, trebuie să slăbesc pentru tine. Deși, chiar cred că oamenii trebuie să te placă așa cum ești. De fapt, cam asta s-a întâmplat în toată relația noastră. El a încercat mereu să mă schimbe.

Ilinca Vandici: Și crezi că ăsta este principalul motiv pentru care ați ajuns să divorțați?

Oana Radu: Mai mult ca sigur, da”, au dialogat cele două femei.

A fost fericită în căsnicie? 

Cântăreața nu a dorit să facă extrem de multe dezvăluiri, din care a lăsat de înțeles că în fosta căsnicie a trecut prin „lucruri oribile”: 

„Au fost momente în care am fost fericită, nu știu dacă a fost fericire reală, dar a fost. De vorbit nu vorbim absolut deloc, în momentul de față nu-mi doresc nici măcar să-l văd. Lucrurile care s-au întâmplat în relație au fost urâțele, dar cele de după relație au fost mult mai urâte, nu voi deschide cutia pandorei decât dacă voi fi nevoită, au fost îngrozitoare, atât pot să zic.”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net