Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache. Adevărul despre triunghiul amoros: „Depinde și de el...”

După ce au fost la un pas să câștige Power Couple România, Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în atenția publicului mai mult ca oricând. Relația lor a fost destulmde controversată, având în vedere că Oana nu era încă divorțată în momentul în care a început o relație cu Radu, existând astfel un triunghi amoros. Oana nu se mai înțelegea de ceva vreme cu soțul său, așa că au decis să meargă pe drumuri separate, însă au rămas părinți buni pentru copiii lor. Iată cum se înțele actualul iubit al Oanei, cu fostul ei soț!

Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache
Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache

Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache

Oana Matache a divorțat de fostul soț, Răzvan Miheț, alături de care a avut o căsnicie de 6 ani din urma căreia s-au născut doi copii, o fetiță și un băiat. Între timp l-a cunoscut pe Radu și sunt împreună de doar un an, dar par să se înțeleagă de minune. Cei doi au mărturisit de-a lungul timpului că relația lor a trecut prin mai multe dificultăți la început, însă acum sunt uniți cu adevărat.

Mama Oanei nu prea ar fi fost de acord cu relația pe care tânăra a început-o, și nu i-a picat prea bine nici divorțul de Răzvan, femeia mărturisind că a trecut prin așa ceva și s-a spus că va rămâne singură cu copii. Oana Matache s-ar fi certat chiar și cu propria soră din cauza alegerii pe care a făcut-o privind relația cu Radu Siffredi. Toate însă s-ar rezolvat, chiar și cei doi foști soți sunt în relații foarte ok acum.

Se pare că Oana Matache și fostul ei soț colaborează de minune în ceea ce privește creșterea copiilor lor celebri, făcând tot posibilul ca aceștia să nu fie afectați de separare. Oana Matache și Răzvan Miheț au decis să împartă custodia copiilor în mod egal, stabilind ca domiciliul să fie la mama, însă tatăl are dreptul să îi viziteze oricând dorește. De asemenea, Răzvan Miheț se ocupă de suportarea cheltuielilor pentru îngrijirea copiilor, Jessie și Bogdan. Răzvan însă se pare că se înțelege destul de bine cu actualul iubit al Oanei, radu Siffredi. Potrivit declarațiilor făcut de Gina Matache, mama Oanei, cei trei au o relație de prietenie și nu se pune problema de gelozii sau scandaluri între ei, mai ales că ambii părinți sunt foarte implicați în creșterea celor mici.

„Ar trebui să-mi văd de viața mea. Acum depinde și de el (n.r. de actualul iubit al Oanei), ce vrea… Din anii din urmă, trebuie să învăț să nu-mi mai bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Dar normal că și eu, ca orice părinte, vreau binele copilului.

Oana și cu tatăl copiilor au o relație foarte bună. Când e unul ocupat, ia celălalt copiii. Ei își iau foarte în serios rolul de părinți, se ajută în creșterea copiilor. Se respectă unul pe altul. Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei. Toți trei, adică ei și cu Răzvan sunt foarte buni prieteni. Ar fi culmea ca el să nu iasă cu altcineva, să-și refacă viața. E bine atâta timp cât ei se înțeleg”, a spus Gina Matache, conform Cancan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net